Televizor Samsung 55JU6670

Televizoarele Samsung au reprezentat intotdeauna atractia principala a oricarui showroom, sud-coreenii fiind arhicunoscuti pentru calitatea produselor acestora.

Fara sa exageram nici macar un pic, consideram ca un pret mai ridicat este pe deplin justificat in momentul in care dorim un produs de durata, care sa il folosim o lunga perioada de timp, deoarece atunci investitia este amortizata odata cu trecerea timpului.

Exact genul acesta de produs este si Samsung 55JU6670, care in ciuda faptului ca vine la un pret care se apropie foarte mult de pragul de 7.000 de lei, putem spune ca acesta nu numai ca este unul complet justificat, ci si ca il putem considera usor accesibil fata de alte modele care nu ofera aceeasi performanta.

 

Pret promotional!

 

Totusi, este un televizor greu accesibil pentru multi romani, iar in aceasta situati noi va putem recomanda un alt televizor, la un pret mult (foarte mult) mai accesibil, si anume pe Orion PIF48-DLED-SA, al carui review il putei gasi la noi pe site.

 

Samsung 55JU6670 are un design ultra elegant!

Primul lucru pe care o sa il remarcati la Samsung 55JU6670 este design-ul acestuia extrem de atragator, eleganta fiind cuvantul care il defineste cel mai bine. Asadar, daca sunteti genul de persoane care pun pret pe aspect si isi doresc un televizor Smart si ca design, nu doar ca dotari, Samsung 55JU6670 este alegerea perfecta.

Datorita rezolutiei Ultra HD 4K, dar mai ales a ecranului cu diagonala de 138 cm in care se simte foarte bine aceasta, Samsung 55JU6670 iti ofera unele dintre cele mai reale si puternice experiente cinematografice de pe piata.

 

Ofera performante de top!

Samsung 55JU6670 reprezinta fara doar si poate o alegere inteligenta, fiind o investitie de durata care in timp se va amortiza cu siguranta. Un alt astfel de model recomandat de noi este si Samsung 65JU6500, pe care l-am testa de asemenea foarte atenti.

Indiferent de care model iti veti alege, trebuie sa stiti ca un televizor Samsung este intotdeauna binevenit!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email