Televizor Samsung 55JU6510

Samsung 55JU6510 vine cu un design care este capabil sa atraga toate privirile, indiferent daca sunt sau nu fani ai produselor Samsung.

Liniile simple, usor curbate, ii ofera lui Samsung 55JU6510 un aspect extrem de elegant, iar stand-ul sub forma de arc, dintr-un material metalic, joaca si el un rol foarte important in acest caz (foarte asemanator cu cel intalnit la Samsung 48JU6510).

Asadar, televizorul Samsung 55JU6510 este perfect nu doar daca esti in cautarea unui produs la oferta si performant, ci si in situatia in care pui accent si pe un design atragator.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

O rezolutie Ultra HD si un ecran Curbat sunt garantia calitatii!

Rezolutia Ultra HD 4K si ecranul curbat de 138 cm reprezinta garantia unor experiente de vizualizare realiste, profunzimea imaginilor fiind una excelenta, iar motorul grafic din dotare face o treaba mai mult decat buna in imbunatatirea acesteia.

Samsung 55JU6510 vine cu un sistem audio tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), care ofera sunete puternice si clare, precum si cu numeroase tehnologii pe partea de acustica, dintre care noi le amintim pe urmatoarele: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link, TV SoundConnect  si BT Headset Support.

Noul televizor Samsung 55JU6510 mai are un as in maneca, si anume faptul ca este un TV Smart excelent, care iti extinde si mai mult optiunile de pe partea de divertisment. Foarte tare, nu-i asa? Este un televizor perfect!

 

Samsung 55JU6510 ofera printre cele mai clare imagini!

Alegerea unui televizor curbat, precum este si Samsung 55JU6670, inseamna patrunderea intr-o noua lume a vizualizarii imersive, care cu siguranta te va face sa te simti parte din actiune.

Putem garanta faptul Samsung 55JU6510 este un televizor capabil sa iti ofere cele mai interesante senzatii si experiente audio-vizuale, astfel incat sa nu mai vrei sa pleci din fata sa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email