Televizor Samsung 55JU6500

Samsung 55JU6500 este un televizor de calitate, care iti ofera cel mai inalt grad al calitatii existent in acest moment pe piata.

 

Pret bomba!

 

Desigur pretul este unul destul de piperat, insa site-ul nostru se adresează tuturor categoriilor de cumparatori, asadar produsele premium sunt si ele binevenite la noi.

Modelul despre care am ales sa va vorbesc astazi nu este unul obisnuit ci face parte din acea categorie premium, lansata in acest an, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii existente in acest moment.

Ecranul din dotarea acestuia este unul imens, de 138 cm, iar atractia principala o reprezinta faptul ca este curbat, acest lucru largind experienta de vizionare oferind un plus de profunzime si usor efect tridimensional.

 

O adevarata experienta te asteapta!Televizor Samsung 55JU6500

Impreuna cu faptul ca Samsung 55JU6500 este un televizor Ultra HD 4K, reprezinta garantia ca tu vei avea parte de cele mai tari efecte cinematografice, unele de neuitat.

Gasim in dotarea acestuia tehnologii dintre cele mai diverse, precum Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 1100, Mega Contrast sau Micro Dimming Pro, acestea avand grija ca imaginea sa nu sufere indiferent de care sunt conditiile de vizionare sau tipul surselor (1080p, 720p etc.).

Pe partea de sunet Samsung 55JU6500 exceleaza de asemenea, acesta reusind sa asigura una dintre cele mai bune experiente acustice, asa cum am mai intalnit pana acum doar la LG 55UB850V, sistemul audio fiind unul performant si venind perfect in completarea imaginii de vis.

In ceea ce priveste partea de conectivitate, aici de asemenea sunt doar cuvinte de lauda, deoarece gasim patru porturi HDMI, trei intrari USB 2.0, o iesire audio digitala (optica) si o intrare component. Un centru multimedia perfect, nu-i asa? La fel ca si Samsung 55HU7500!

De pe lista nu lipsesc nici minijack-ul pentru casti, tunerul digital DVB-T, DVB-C si slotul CI+, acestea oferind posibilitati in plus de a te putea bucura de Samsung 55JU6500.

 

Concluzii

Televizorul Samsung 55JU6500 reprezinta imaginea anului 2015, reusind sa ofere cele mai inalte standarde ale calitatii.

Chiar daca pretul este unul destul de piperat, la momentul  in care scriu acest review televizorul beneficiaza de un discount de 500 lei, iar in functie de promotiile lunii, acesta poate fi mai mare sau mai mic.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email