Televizor Samsung 55JU6440

Pana acum am avut numai cuvinte de lauda la adresa a aproape 90% dintre televizoarele Samsung care au avut ocazia de a trece prin redactia noastra, iar acest lucru consideram ca este o dovada a faptului ca sud-coreenii sunt extrem de capabili cand vine vorba de acest segment.

Desigur, Samsung reuseste sa exceleze in cazul unor game variate de produse, nu doar in privinta televizoarelor, iar in acest lucru se vad anii de experienta pe care ii au acestia in spate.

Samsung 55JU6440 este un alt model de TV Smart care a reusit sa ne impresioneze, insa care ne-a dezamagit putin atunci cand ne-am uitat la pretul practicat in Romania pentru acesta. Se prea poate totusi sa fie de vina si faptul ca noi l-am prins intr-o perioada in care nu se practica nici o oferta speciala pentru acesta (precum este situatia lui Samsung 48JU6500), fiind posibil ca pe viitor se se mai aseze acest pret.

Samsung 55JU6440 ofera un nivel inalt al calitatii!

Televizorul dispune de o tehnologie avansata, care are rolul de a analiza in detaliu toate imaginile si sa le optimizeze in asa fel incat sa ne putem bucura de cel mai inalt nivel al calitatii posibil in acest moment.

Acest lucru este si rezultatul integrarii unui ecran cu diagonala mare, de 138 cm, care este capabil sa afiseze imagini la o rezolutie UHD 4K, acesta fiind practic viitorul standard al televiziunii deoarece incep sa il intalnim pe tot mai multe modele, printre care si Samsung 48JU6410.

Iti pune la dispozitie un set complet de conectori

Am remarcat faptul ca in cazul multor modele Samsung (iar aici il dam ca exemplu pe modelul 48JS9000) avem parte de o foarte buna reprezentare a intrarilor si iesirilor in ceea ce priveste partea de conectivitate, iar Samsung 55JU6440 nu putea fi exceptia de la regula, nu-i asa?

Samsung 55JU6440 ofera practic una dintre cele mai usoare posibilitati de conectare a televizorului cu dispozitivele mobile, iar acesta este un lucru in plus care ne face sa vi-l recomandam.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email