Televizor Samsung 55JU6410

Am reusit sa observ cum comportamentul cumparatorului roman s-a modificat in bine odata cu trecerea anilor, acestia in prezent nemaifiind interesati doar de aspectul exterior al unui produs, ci mai mult de partea interioara, dura (pe scurt hardware) care este responsabila de performantele superioare.

 

Super oferta!

 

Despre un astfel de produs superior am de gand sa va vorbesc in acest review, fiind vorba despre un model premium al celor de la Samsung, si anume Samsung 55JU6410, care pe noi ne-a fermecat pur si simplu.

In ce fel ne-a fermecat Samsung 55JU6410? Prin faptul ca acesta combina intr-un mod perfect design-ul foarte elegant cu care vine si dotarile hardware de care dispune, astfel incat sa avem parte de un super echilibru intre cele doua, la fel ca si in cazul altor modele ale acestora, precum Samsung 48JU6510.

 

Este perfect, la un pret corect raportat la dotari!

Raportul calitate-pret cu care Samsung 55JU6410 vine este unul foarte bun, ceea ce inseamna ca primim exact ceea ce platim, poate chiar mai mult putem spune, deoarece a reusit sa ne convinga de faptul ca este superior altor televizoare care au preturi asemanatoare.

Cred ca v-ati dat deja seama de faptul ca televizorul de fata este fratele mai mare al lui Samsung 48JU6410, venind cu dotari similare, mai putin cele de pe partea de imagine, unde avem un ecran mai mare, cu diagonala de 138 cm, precum si un motor grafic usor mai puternic.

 

Samsung 55JU6410 iti ofera cele mai reale experiente!

Un alt element care il face pe Samsung 55JU6410 perfect este faptul ca vine cu numeroase functii demne de orice model TV Smart, care ne permit nu numai sa navigam pe internet, ci mai ales sa accesam intreg continutul multimedia pus la dispozitie de World Wide Web!

Consideram ca Samsung 55JU6410 este un televizor pe care oricine isi doreste sa aiba parte de calitate maxima ar trebui sa il cumpere. Desigur, daca dispun de bugetul necesar.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email