Televizor Samsung 55JU6400

Seria dedicata televizoarelor cu diagonala mare, pe care am inceput-o odata cu modelul Star-Light 46DM8000, continua astazi prin review-ul lui Samsung 55JU6400, care impresioneaza prin dotarile sale.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Samsung 55JU6400 este un televizor de calitate care vine cu un ecran care are diagonala de 138 de centimetri, iar cel mai tare aspect la acest model este rezolutia Ultra HD 4K a imaginilor redate.

In acest an numarul de vanzari al televizoarelor cu rezolutie UHD a crescut foarte mult, lucru care se datoreaza in special preturilor care s-au asezat destul de mult in comparatie cu anul 2014, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

Fiind un televizor UHD cu diagonala foarte mare, Samsung 55JU6400 nu are printre cele mai accesibile preturi, dupa cum v-am obisnuit deja la noi pe site, insa aceasta suma de bani ceruta de producator este complet justificata daca tinem cont de dotarile sale.

 

Cea mai buna calitate a imaginii!Televizor Samsung 55JU6400

Samsung 55JU6400 ofera de patru ori mai multe detalii decat un televizor obisnuit, datorita rezolutiei UHD care ne permite sa vedem mai clar ca niciodata chiar si cele mai mici detalii aparute pe ecran.

Datorita functiilor inteligente existente pe Samsung 55JU6400, avem posiblitatea ca pe ecranul mare al televizorului sa ne citim mailurile sau sa vedem ce au mai facut prietenii nostri de pe Facebook, precum si sa navigam pe site-urile noastre preferate prin intermediul browser-ului web integrat.

De asemenea, sistemul audio de tip 2CH (Down Firing + Base Reflex) permite redarea unor sunete de calitate (chiar si in cazul inaltelor), iar tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1 sunt garantia calitatii.

 

Concluzii

Datorita modului in care se descurca cand vine vorba de redarea oricarui tip de continut la cea mai inalta calitate, precum si datorita sistemului audio performant, Samsung 55JU6400 reprezinta o alegere care merita luata in considerare.

In cazul in care Samsung 55JU6400 nu a reusit sa va impresioneze, puteti arunca o privire si peste review-ul lui Samsung 55H6240, care poate vi se potriveste mai bine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email