Televizor Samsung 55JU6000

Alegerea unui televizor Samsung s-a dovedit de fiecare data ca fiind una foarte inspirata, acestia avand in prezent una dintre cele mai bogate oferte dintre producatorii prezenti pe piata din Romania, iar acestea vin de fiecare data cu un raport calitate-pret excelent.

Este si cazul lui, care nu este un televizor chiar ieftin, insa vine la un pret care raportat la dotarile sale putem spune ca este unul destul de realist.

Mentionam de asemenea si faptul ca la fel ca in cazul lui Samsung 48JU6410 avem parte de o promotie foarte interesanta, in cadrul careia primim nu doar o reducere la pret, ci si un cadou (in momentul scrierii acestui review). Daca esti curios despre ce este vorba apasa pe butonul de mai jos.

 

Oferta speciala!

 

Vrei un design cu personalitate? Alege televizorul Samsung 55JU6000

La fel ca in cazul lui Samsung 48JU6500, acest televizor este capabil sa redea imagini la o rezolutie incredibila de 3840 x 2160 pixeli, fiind un televizor Ultra HD 4K.

Acest lucru inseamna ca televizorul poate oferi un nivel al detaliilor pe care alte modele nu o vor putea face niciodata, astfel incat sa poti avea parte de o calitate desavarsita a imaginilor.

Un alt element care face din Samsung 55JU6000 un produs excelent este faptul ca la producerea acestuia sud-coreenii de la Samsung au optat pentru materiale de calitate, oferindu-i acestuia un aspect premium, avand de asemenea o constructie solida si putem spune perfecta.

 

Vine cu un raport calitate-pret foarte bun!

Raportul calitate-pret cu care Samsung 55JU6000 vine poate vi considerat a fi unul bun, iar faptul ca este un televizor care iti permite sa te poti bucura cu usurinta de continutul pus la dispozitie online este un mare plus.

Echipa noastra recomanda acest televizor tuturor celor care doresc sa aiba parte de cele mai puternice senzatii si experiente cinematografice.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email