Televizor Samsung 55JS8500

Cei de la Samsung par sa fie pe val in ultima vreme, aducand inca un televizor curbat Smart 3D 4k Ultra HD de mare calitate pe piata, fiind vorba de bestialul Samsung 55JS8500.

 

Pret promotional!

 

Daca iti doresti sa ai parte de imagini fermecatoare, de o claritate incredibila si plina de detalii intense, atunci acesta este televizorul pentru tine, venind ca un excelent produs pentru doritorii de televizoare premium.

Datorita imbunatatirii automate a profunzimii imaginii, luminozitate incredibila creata special pentru scenele intunecate si o optimizare imbunatatita pentru o calitate superioara, Samsung 55JS8500 o sa iti permita sa vizionezi filme intr-o modalitate nemaintalnita pana acum, la un nivel calitativ cu mult peste medie, reusind sa-l intreaca cu mult, de exemplu, pe Samsung 48HU7500.

 

Prinde-l chiar acum pe Samsung 55JS8500 la oferta!Televizor Samsung 55JS8500

Cu un ecran cu diagonala de 138 cm, un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 3840 x 2160, acest produs se foloseste la o eficienta maxima de tehnologia cu care a fost creat si caracteristicile aduse de aceasta.

Printre aceste caracteristici se numara Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 1900, Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Nano Crystal Color, Auto Motion Plus si Peak Illuminator Pro, toate acestea avand scopul de a imbunatatii drastic experienta ta de vizualizare. O alta recomandare a noastra, care se descurca foarte bine, este si Philips 58PUS6809, care dispune in plus de tehnologia Ambilight.

Samsung 55JS8500 este foarte bine optimizat si cand vine vorba de categoria sunet, avand o iesire sunet impresionant de 40W. Iar datorita caracteristicilor sale speciale precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Dual Woofe, HD Audio, Wallmount Sound Mode, TV SoundConnect,  BT Headset Support si Multiroom Link o sa ai parte de unul din cele mai bune sisteme audio pe piata.

 

Acesta vine cu un raport calitate-pret foarte bun!

Inainte sa incheiem acest review trebuie mentionate si cel putin cateva dintre caracteristicile speciale ale acestui televizor, ca Apps, Games, Multi-Screen II, Web Browser App, Skype Ready si Voice Control. Dupa cum puteti vedea, avem un set destul de bine reprezentat, demn pentru un televizor inteligent marca Samsung.

Daca te gandesti sa il cumperi, iti recomandam sa nu stai mult pe ganduri, deoarece Samsung 55JS8500 s-a vandut ca painea calda de cand a fost scos pe piata.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email