Televizor Samsung 55J6300

Ai vazut televizorul Samsung 55J6300 si ti-a captat imediat atentia prin eleganta sa, iar acum cauti review-uri la obiect despre el, nu-i asa?

 

Oferta speciala!

 

Ei bine, daca intr-adevar asa este, ai nimerit unde trebuie, deoarece prin intermediul review-urilor noastre incercam sa va oferim intr-un limbaj cat mai accesibil toate informatiile de care aveti nevoie voi, consumatorii obisnuiti.

Samsung 55J6300 este un televizor Smart caruia nu pot sa-i gasesc nici macar un minus, acest putand fi considerat aproape un produs complet. De ce spun aproape? Deoarece exista unele persoane care pot vedea ca un minus faptul ca nu este un model de televizor 3D.

 

Un plus de calitate pentru experiente de neuitat

Noul televizor Samsung 55J6300, care face parte din gama de televizoare care a aparut pe piata din Romania in acest an, vine cu o diagonala a ecranului de 138 cm, ceea ce este mai mult decat suficient pentru aproape toate tipurile de incaperi (insa in special pentru cele spatioase).

Acest ecran este capabil sa redea imagini la o rezolutie Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, cu un nivel al contrastului foarte bun, ceea ce ofera un plus de calitate scenelor rulate pe acesta (la fel ca modelul Samsung 48JU6410).

 

Nu poti gresi alegand televizorul Samsung 55J6300

Pretul este ce-i drept destul de piperat (un televizor Smart ieftin este Orion T 32D/LED/SMART), insa va putem garanta faptul ca merita pe deplin datorita performantelor sale incredibile pe care le ofera, astfel incat sa te poti bucura la maxim de el.

Televizorul nu numai ca ofera imagini bogate in detalii, dar vine si cu un sistem audio pe masura, care sa sustina perfect experienta cinematografica oferita de acesta. Avem in fata un sistem de tip 2CH(Down Firing + Base Reflex) cu o putere de 20 W, ajutat de tehnologii diverse, printre care si cele marca Dolby (Dolby Digital Plus si DTS Studio Sound).


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email