Televizor Samsung 55J6200

In cadrul ultimului review v-am vorbit despre un model de TV inteligent care venea cu o diagonala nu foarte mare, iar multi dintre voi m-ati intrebat daca stiu ceva asemanator ca specificatii, dar cu un ecran mai mare.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Ei bine, am zis ca ar fi cazul sa vi-l prezint si pe fratele modelului 32J6200 al sud-coreenilor de la Samsung, si anume televizorul Samsung 55J6200, care vine cu dimensiuni mult mai generoase.

La fel ca si modelul mai mic, acesta vine cu un pret foarte bun, iar in functie de ofertele care mai scad din acesta il putem chiar include in categoria modelelor accesibile, care este una destul de bine reprezentata la noi in Romania.

 

Raportul calitate-pret este unul extrem de bun!

In majoritatea cazurilor, atunci cand vorbim despre televizoarele celor de la Samsung vorbim despre modele care ofera un raport foarte bun calitate-pret (bineinteles, mai exista si mici exceptii), iar acest lucru este foarte bun pentru consumatorul final. In aceasta categorie intra si Samsung 55JU6500, prezentat luna trecuta.

Samsung 55J6200 este un televizor creat in jurul unui ecran cu diagonala de 138 de centimetri si care poate oferi o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, fiind un model Full HD. De asemenea, la baza acestuia se afla un procesor puternic, care ofera experiente de utilizare foarte placute.

 

Un Smart TV motorizat de un procesor Quad-Core!

Procesorul Quad-Core reprezinta, in opinia noastra, un element care nu ar trebui sa lipseasca in cazul nici macar modelelor mai slab dotate, insa care vin cu functii Smart.

Aici sud-coreenii au facut o treaba excelenta prin faptul ca au optat pentru un procesor cu patru nuclee, acesta fiind extrem de capabil in a oferi o experienta in utilizare lipsita de lag ori timpi de asteptare, accentul in cazul televizorului Samsung 55J6200 fiind pus pe divertismentul de inalta calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email