Televizor Samsung 55J5500

Sud-coreenii de la Samsung au fost foarte activi in acest an pe piata de televizoare, acestia lansand o multime de noi modele care mai de care mai interesante.

Este si cazul lui Samsung 55J5500, care are mai multe puncte forte, printre care se numara ecranul cu diagonala de 138 cm a acestuia, dar mai ales functiile inteligente din dotare care sunt unele excelente.

Apreciem foarte mult faptul ca in cadrul seriei J5500, pe care noi o apreciem foarte mult si din care mai face parte si modelul 32J5500, gasim si un astfel de televizor cu diagonala mare, care se indreapta in special catrei aceia dintre voi care isi doresc un model de dimensiuni mai generoase pentru un living spatios.

 

Vezi parerile pro si contra despre acest televizor!

 

Samsung 55J5500 ofera un ecran mare si o calitate inalta

Ecranul mare al lui Samsung 55J5500 este unul capabil sa redea imagini la o rezolutie Full HD, de 1920 x 1080 pixeli (la fel ca in cazul modelului Samsung 50J5500, din aceeasi gama), iar acesta poate livra imagini cu un nivel al detaliilor foarte inalt, care il face, fara doar si poate, cel mai bun prieten al cinefililor romani.

Dupa cum ati observat deja, echipa aflata in spatele wtm.ro pune un foarte mare accent pe produsele complete, care exceleaza in cat mai multe privinte si nu ofera calitate doar intr-o singura privinta.

 

Daca vrei un sunet de calitate, acest model este exact ce ai nevoie

Asadar, Samsung 55J5500 poate fi considerat un produs complet pentru simplu fapt ca, pe langa livrarea unor imagini de inalta calitate, este capabil sa ne ofere si un sunet pe masura, venind cu un sistem audio tip 2CH (Down Firing + Base Reflex).

Acestea fiind spuse, putem concluziona ca Samsung 55J5500 este exact genul de televizor care se pliaza perfect pe nevoile unui numar cat mai mare de persoane, fiind recomandat in foarte multe situatii.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email