Televizor Samsung 55HU8500

Samsung 55HU8500 este cu adevarat unul dintre cele mai remarcabile televizoare pe care am avut ocazia sa le teste anul acesta.

 

Afla detalii despre pretul produsului aici!

 

Noul Samsung 55HU8500 face parte din noua categorie de televizoare cu ecran curbat, noul trend ca sa-i spun asa, acest tip de ecran fiind unul capabil sa iti ofere cele mai reale si puternice senzatii posibile in acest moment.

Ecranul curba ofera imaginilor redate pe ecran o profunzime incerdibila, iar negrul este exact negru, efectul de clouding lipsind complet datorita modului in care este creat si functioneaza un astfel de ecran.

 

Un adevarat centru multimedia!Televizor Samsung 55HU8500

Un alt mare plus pentru televizorul Samsung 55HU8500 este reprezentat de rezolutia Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli) care completeaza perfect diagonala foarte mare a acestuia, de 138 cm.

De asemenea, acest model este unul inteligent si capabil sa redea continut 3D, acest lucru insemnand ca este un centru multimedia complet pentru sufrageria ta, unde sa-ti aduni toti prietenii si sa urmariti cele mai noi filme ca si cum v-ati afla intr-o sala de cinema.

Samsung 55HU8500 o sa te surprinda mai mult decat placut si in ceea ce priveste calitatea sunetului, care este sustinut de un sistem audio foarte performant, de tip Front Firing + New Waveguide si care are o putere de 60 W.

Printre tehnologiile de pe partea de sunet prezente pe acest televizor se numara Dolby MS11, DNSe+, DTS Premium Sound 5.1 si 3D Sound, fiecare dintre ele avand un rol bine stabilit.

 

Concluzii

Pentru cei care isi permit achizitionarea unui astfel de televizor, pot spune ca Samsung 55HU8500 reprezinta o alegere greu de refuzat, oferind un pachet complet pentru cele mai placute experiente vizuale si acustice.

Un alt model recomandat este LG 55UB850V, care are deja review-ul pe site.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email