Televizor Samsung 55H8000

Deoarece ultimul review al unui televizor interactiv, mai exact cel al lui Samsung 46H7000) a prins destul de bine la public, am hotarat sa va mai prezint inca un astfel de model.

 

Vezi pretul actualizat aici!

 

Noul televizor apartine tot sud-coreenilor de la Samsung, acestia fiind recunoscuti de altfel pentru aceasta abordare.

Samsung 55H8000, caci despre el este vorba, are in plus fata de celalalt model un ecran mult mai mare si, ceea ce este cel mai important, curbat!

Faptul ca ecranul de 138 cm este unul curbat inseamna ca-ti permite sa experimentezi imagini mai realiste ca oricand, lucru datorat si rezolutiei Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

 

O calitate excelenta a imaginii!Televizor Samsung 55H8000

De ce laud atat de mult televizoarele cu ecran curbat? Deoarece reusesc sa ofere o senzatie de adancime mult mai intensa, iar functia Auto Depth Enhancer cu care este echipat Samsung 55H8000, amplifica si mai mult acest lucru.

In plus, modul in care tehnologia Micro Dimming Ultimate care este dezvoltata de cei de la Samsung, ajuta enorm de mult in cresterea nivelului calitativ al imaginii lucru datorat procesului avansat prin care se regleaza automat nivelul de luminozitate. Acest lucru asigura un realism mult mai mare, contrast excelent si un negru foarte profund si apropiat de valorile reale.

Un alt asemenea model de calitate si care dispune de un ecran curbat este Samsung 55JU6500, un televizor lansat pe piata anul trecut, insa care vine cu tehnologii la fel de actuale.

Daca v-am vorbit despre cum se descurca pe partea de imagine, eu zic sa trecem usor si prin experienta acustica oferita de Samsung 55H8000, care este in plina concordanta cu ce v-am spus pana acum in review.

Gasim pe Samsung 55H8000 un sistem audio foarte performant, avand o putere de 40 W si tehnologii precum Dolby MS11, DNSe+, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler, Sound Customizer si Woofer.

 

Concluzii

Samsung 55H8000 este un televizor care pur si simplu te va lasa fara cuvinte, insa in special atunci cand o sa vezi pretul foarte ridicat, care il face destul de inaccesibil pentru multi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email