Televizor Samsung 55H7000

Desi o marte parte dintre cumparatori nu pun foarte mult accent pe functiile inteligente ale unui televizor, majoritatea dintre acestia nu ar spune totusi nu achizitionarii unui Smart TV.

 

Afla aici ce este nou!

 

Poate ca printre voi sunt persoane care nu vor utiliza niciodata astfel de functii (precum navigarea pe internet sau utilizarea platformei YouTube) situatie in care recomand modelul LG 43UF675V.

Totusi, in situatia in care stiti ca macar odata o sa aruncati o privire peste aceste „dotari” ale unui televizor, atunci recomand sa acrodati o sansa lui Samsung 55H7000, subiectul acestui review.

Samsung 55H7000 este un televizor interactiv, capabil sa iti ofere o multitudine de posibilitati de petrecere a timpului liber, iar acest lucru il face foarte bine, la o calitate foarte inalta.

 

Televizor de calitate care face toti banii!Televizor Samsung 55H7000

Un prim lucru pe care il vei observa la acest televizor de calitate este design-ul foarte elegant, cu linii simple care sa nu distraga atentia de la ceea ce se intampla pe ecran.

Este de apreciat faptul ca sud-coreenii de la Samsung au pus accent nu doar pe ceea ce se afla „sub capota”, ci si pe exterior, astfel incat sa se potriveasca perfect in decorul casei tale, oferind un plus de personalitate.

Televizorul interactiv Samsung 55H7000 este echipat cu un ecran care are diagonala de 138 de centimetri si o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, fiind un televizor Full HD asemeni lui LG 32LF650V, iar caracteristicile superioare Clear Motion Rate 800, Mega DCR, Micro Dimming Pro si Wide Color Enhancer (Plus) fac o treaba excelenta pe partea de imagine.

De remarcat este faptul ca sistemul de operare este unul foarte bine optimizat, lag-ul lipsind complet, iar navigarea pe internet fiind o experienta placut si extrem de fluida.

 

Concluzii

Pentru cei care dispun de bugetul necesar Clear Motion Rate 800 Samsung 55H7000 reprezinta o algere foarte buna pe care o pot lua fara a regreta nici o clipa!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email