Televizor Samsung 50JU6500

Ce faci atunci cand vrei sa ai parte de imagini clare si de inalta calitate, care sa iti permita sa te poti bucura la maxim de cele mai clare imagini posibile in acest moment? Il alegi pe Samsung 50JU6500.

 

Vezi detalii actualizate!

 

Acesta reprezinta o alegere inteligenta a unui televizor Smart 4K, care vine ce-i drept la un pret nu foarte accesibil, insa care este capabil sa ofere experiente cinematografice de neuitat.

Am o singura observatie de facut. Samsung 50JU6500 este un televizor care arata foarte bine, cu un profil subtire, insa rama care inconjoara ecranul ar fi dat mult mai bine daca ar fi fost o idee mai subtire, precum cea intalnita la modelul 43W756C al celor de la Sony.

 

Samsung 50JU6500 – o solutie extrem de buna pentru un Smart 4K

Noul televizor Samsung 50JU6500 poate fi considerat fara doar si poate un produs de lux, deoarece vine cu tehnologii de ultima ora care joaca un rol foarte important in asigurarea unor experiente de calitate.

Remarcam la acesta in primul rand faptul ca vine cu o rezolutie Ultra HD 4K a imaginii, de 3840 x 2160 pixeli, lucru care asigura livrarea unor scene bogate in detalii, astfel incat sa observi mult mai multe decat in mod normal in cazul televizoarelor Full HD (precum Samsung 40J6300).

 

Un televizor interesant la o oferta interesanta

Samsung 50JU6500 este echipat cu un ecran care are diagonala de 125 cm si care este ajutat de mai multe tehnologii/caracteristici superioare, iar aici fac referire in special la Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 1100, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, PurColor, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode si Natural Mode Support.

Toate acestea fiind spuse, trebuie sa recunoastem faptul ca Samsung 50JU6500 sta excelent la toate capitolele, noi neavand ce sa-i reprosam acestuia. Este pur si simplu un model care merita toata atentia noastra. Bravo Samsung!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email