Televizor Samsung 50J5500

In acest moment Samsung 50J5500 reprezinta o solutie foarte buna pentru cei care isi doresc sa achizitioneze un nou televizor, care sa vine cu o diagonala mare, dar si cu un look modern si atragator.

 

Pret bomba!

 

Samsung 50J5500 este acel model de televizor Smart care sta excelent la aproape toate capitolele (hardware + software + design), ceea ce nu poate fi decat un castig de ambele parti (companie si consumator).

O sa precizez inca de la inceput faptul ca Samsung 50J5500 este fratele mai mare al lui Samsung 48J5500 (despre care v-am vorbit chiar azi), acesta venind cu mai multe imbunatatiri, in special in ceea ce priveste experienta de vizionare.

 

Samsung 50J5500 vine cu performante de invidiat!

Noul televizor Samsung 50J5500, care face parte din gama de produse recent lansata, vine pe parte de imagine cu mai multe tehnologii care imbunatatesc semnificativ experienta vizuala. Cand spunem tehnologii, ne referim in special la HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode si Natural Mode Support.

Acesta are in dotare un ecran care poate afisa imagini la rezolutie Full HD, precum si care are o diagonala de 125 de centimetri, cel din urma element fiind cel care il recomanda pe Samsung 50J5500 sa fie utilizat intr-un living sau dormitor mai spatios.

 

Ofera o calitate inalta a imaginilor si sunetelor redate

Un alt punct forte al lui Samsung 50J5500 este sistemul audio al acestuia, care este capabil sa ofere sunete clare si puternice, gratie si tehnologiilor marca Dolby prezente, si anume DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1. Toate acestea vin la un pret destul de bun, insa ridicat pentru multi, asadar daca doriti ceva mai ieftin, va puteti uita si la review-ul lui Samsung 32J5200

Putem concluziona ca Samsung 50J5500 reprezinta o achizitie de durata prin faptul ca vine cu tehnologii actuale, care vor fi la fel chiar si peste 3 ani, iar calitate materialelor si atentia oferita la producerea acestuia este o garantie a faptului ca sansele ca la un moment dat sa intre in service sunt aproape nule.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email