Televizor Samsung 50J5100

Televizoarele celor de la Samsung au fost intotdeuna unele care sa ofere un excelent raport calitate-pret, iar Samsung 50J5100 nu putea fi nici el exceptia de la regula, nu-i asa?

 

Super pret!

 

Noul televizor Samsung 50J5100 este unul care face din cea mai recenta gama de produse ajunsa pe piata din Romania si care ofera performante sporite la un pret foarte bun.

Televizorul este unul care vine cu tehnologii diverse, astfel incat sa ofere un nivel crescut al calitatii audio-video, iar la fel ca in cazul lui Samsung 32J4100 este dotat cu un sistem audio de tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), format din difuzoare de 20 W.

 

Samsung 50J5100 ofera cele mai bune performante!

Sistemul audio de pe Samsung 50J5100 este unul ajutat de mai multe tehnologii, multe dintre ele fiind marca Dolby, iar aici le dau ca exemplu pe urmatoarele trei: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Desi nu vine cu functii foarte inteligente, televizorul Samsung 50J5100 este capabil sa ofere multiple posibilitati de extindere a capabilitatilor sale prin intermediul conectorilor. Intalnim printre altele doua porturi HDMI si un port USB 2.0, o intrare component si un Scart (RGB), precum si o iesire audio digitala (optica).

Asadar este vorba despre un set complet pus la dispozitie de sud-coreeni (la fel ca in cazul lui Samsung 55JU6510), astfel incat sa ne putem bucura cat mai mult de el.

 

Cea mai buna calitate la cel mai bun pret!

Pretul lui Samsung 50J5100 desi la o prima vedere pare mare, acesta este excelent raportat la performantele sale, venind cu un ecran care are diagonala de 121 cm si care poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli.

Datorita celor spuse mai sus, dar si a tehnologiilor PQI 200, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) si Film Mode de pe partea de imagine, putem concluziona faptul ca Samsung 50J5100 este un televizor excelent, care merita luat in considerare.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email