Televizor Samsung 50HU6900

Dupa ce v-am vorbit despre unul dintre cele mai scumpe televizoare LED pe care le-am testat vreodata, astazi m-am hotarat sa continui in acelasi ritm.

Daca insa din punct de vedere al pretului, intre cele doua modele – cel de astazi si Samsung 55HU7500 – diferentele sunt unele foarte mari, ca performante sunt destul de apropiate.

Daca nu v-ati dat seama inca, subiectul central al acestui review este Samsung 50HU6900, un LED TV UltraHD de cea mai buna calitate, o adevarata bijuterie pentru cinefili.

Ecranul cu diagonala de 138 cm, dublat perfect de rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, reprezinta garantia unor seri de neuitat vizionand cele mai noi productii hollywoodiene, deoarece experienta cinematografica este una absolut exceptionala. Un singur televizor mai poate fi comparat cu acesta, si anume modelul Samsung 65HU7100.

Un adevarat centru multimedia!

Ceea ce am apreciat intotdeauna la televizoarele 4K de la Samsung a fost, este si va fi motorul grafic capabil sa ofere un nivel apropiat al calitatii UHD indiferent de sursa. Asadar, fie ca sursa este Full HD sau doar HD, calitatea ramane la fel de inalta, astfel incat tu sa nu simti niciodata lipsa unor surse Ultra HD 4K native.

Samsung 50HU6900 este si un Smart TV, performantele functiilor inteligente fiind sustinute de un procesor puternic cu patru nuclee (quad-core) astfel incat interactiunea cu televizorul sa fie una fluida, fara timpi de asteptare.

Un singur minus am gasit la Samsung 50HU6900, fiind vorba despre sistemul audio care, desi este unul suficient de puternic si performant, m-a uimit prin faptul ca sunt de doar 10 W. La acesti bani recunosc ca m-as fi asteptat la cel putin 20 W, daca nu chiarmai mult, dar chiar si asa, nu pot spune ca vei simti lipsa.

Concluzii

Samsung 50HU6900 este o alegere pe care foarte putini si-o pot permite, insa pretul este unul justificat, fiind mai mult decat un televizor. Poate ai noroc si prinzi o promotie interesanta, care sa mai taie din pret.

Acest model reprezinta o adevarata experienta, iar cei care il vor aprecia la adevarata sa valoare sunt cinefilii si “devoratorii” de continut multimedia. Recomand! Daca bugetul nu iti permite, atunci platforma noastra iti ofera o multitudine de alte optiuni dintre care sa alegi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email