Televizor Samsung 50H6400

Desi in ultima vreme cei de la Samsung si-au promovat destul de intens noile televizoare UHD cu ecran curbat, majoritatea televizoarelor livrate de acestia sunt cele inteligente si cu rezolutie FullHD, ca de exemplu Samsung 50H6400 despre care o sa cititi in acest review.

 

Vezi oferta zilei!

 

Samsung 50H6400 este varianta cu ecranul de 125 cm a seriei H6400 si vine cu un numar important de tehnologii care il transforma intr-un adevarat centru multimedia, precum si intr-un produs de top.

O sa incep prin a vorbi despre primul lucru care sare in ochi cand vine vorba de acest televizor, si anume design-ul.

Samsung 50H6400 are un aspect foarte placut si modern, cu o rama care incadreaza ecranul foarte subtire, iar stand-ul cromatic in forma de X nu face altceva decat sa scoata in evidenta eleganta acestuia. Calitatea materialelor utilizate la producerea acestuia sunt de buna calitate.

 

Profita de pretul special doar azi! Grabeste-te, stoc limitat!

 

Pretul lui Samsung 50H6400 este unul bun, raportat la specificatii, iar in functie de magazinul de la care optati sa-l achizitionati dispuneti de diferite discount-uri sau pachete bonus. Variatia de pret nu este una foarte mare, insa pentru a obtine un discount de pana la 400 lei trebuie sa-l achizitionati de la cel mai cunoscut magazin online din Romania.

Acum sa trecem la ceea ce va intereseaza pe majoritatea dintre voi, mai exact calitatea imaginilor redate. Pentru inceput trebuie precizat ca, desi nu obisnuiesc acest lucru, pentru acest review am ales calibrarea lui Samsung 50H6400 cu ajutorul software-ului CalMAN 5, pentru a scoate tot ce-i mai bun din acest televizor.

Samsung 50H6400 1

Samsung 50H6400 ofera toate setarile necesare pentru a regla dupa bunul plac toate aspectele si detaliile legate de imagine, astfel incat sa corespunda unui numar cat mai mare de preferinte. Nivelele de negru sunt unele foarte bune, negrul fiind negru, asadar nu este afectat de acel efect de clouding. De asemenea, aici trebuie precizat ca, la fel ca majoritatea televizoarelor LED, si Samsung 50H6400 se foloseste de oprirea intinsitatii LED-urilor sau chiar oprirea acestora in scenele foarte intunecate, pentru a creste profunzimea nivelelor de negru.

Luminozitatea de fundal este si ea uniforma (dupa cum am spus si mai sus, clouding-ul este inexistent). Putem spune ca Samsung 50H6400 a reusit sa ofere maximul posibil pentru un televizor LED in aceasta privinta.

In privinta scenelor cu miscare rapida, este de remarcat modul in care algoritmii folositi de soft-ul celor de la Samsung, prin intermediul tehnologiei Clear Motion Rate 400, sporesc semnificativ fluiditatea imaginilor, acestea fiind foarte clare, chiar si in situatia in care vizionam sporturi precum basket, tenis sau fotbal, competitiile sportive reprezentand o adevarata placere vizuala. In aceasta categorie intra si filmele de actiune, unde adrenalina se lasa simtita la maxim.

 

O adevarata experienta de la un adevarat televizor!

Televizorul Samsung 50H6400 este ajutat de mai multe caracteristici sueprioare de imagine, cum ar fi Clear Motion Rate 400, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support, acestea fiind, dupa parearea mea, cele elementare cu care ar trebui sa fie echipate toate televizoarele sud-coreenilor.

Samsung 50H6400

In privinta sunetului ma declar foarte multumit, sistemul audio de tip Down Firing + Full Range, format din doua difuzoare de 10 W fiecare si ajutat de tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 și 3D Sound livrand o experienta acustica de cea mai inalta calitate.

Asa cum v-am obisnuit deja, intotdeauna pe finalul review-ului las detaliile legate de optiunile pe care le ofera televizorul pe partea de conectivitate. Aici pot spune ca Samsung 50H6400 exceleaza, asemeni modelului Samsung 65H6400,oferind patru porturi HDMI, trei porturi USB 2.0,  o iesire audio digitala (optica), o intrare video composite si una component, precum si o intrare Scart (RGB).

Televizorul este unul Smart si 3D, asadar avem acces la o intreaga lume a divertismentului online, precum si la o noua lume a divertismentului tridimensional, totul la un pret cat se poate de special, rapotat la specificatiile acestuia.

La achizitionarea lui Samsung 50H6400 primiti la pachet si telecomanda TM1460A + TM1240A, 2 perechi de ochelari 3D SSG-5100GB și Samsung Smart Touch Control, practic toate lucrurile de care tu ai nevoie pentru a-ti fi sporita experienta de utilizare a acestuia.

 

Concluzii

Samsung 50H6400 vine cu un raport calitate-pret bun si ofera toate optiunile necesare pentru a-to transforma sufrageria intr-o adevarata sala de cinema, nu degeaba am si folosit expresia din titlu “un adevarat centru multimedia”.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email