Televizor Samsung 48JU7500

Daca pana in prezent v-am prezentat cele mai ieftine televizoare, in perioada urmatoare am hotarat sa aducem in discutie mai multe modele premium, care au un numar mai restrans de potentiali cumparatori.

De ce am luat aceasta decizie? Pentru ca este posibil ca la un moment dat oricare dintre noi sa ne permitem un mic „rasfat” si sa ne dorim achizitionarea unui televizor mult mai scump, dar care sa ofere experiente vizuale si acustice mult mai ridicate.

 

Afla pretul actualizat!

 

Componente:

Samsung 48JU7500 detine USB 3.0, LAN, Freeview HD, iesire căști si slot CI.spateleSamsung48j

Aici intervine site-ul nostru, care il aduce sub lumina reflectoarelor pe Samsung 48JU7500, un televizor LED cu ecran curbat, asadar ultima „moda” printre producatorii consacrati, in special cand vine vorba de sud-coreenii de la Samsung, de la care v-am prezentat deja modelul 40J6300.

Ce poate oferi un astfel de televizor de ultima generatie, cum este Samsung 48JU7500? O experienta vizuala nemaivazuta, cu imagini de cea mai buna calitate, care au o adancime ce da o usoara impresie ca ar fi vorba despre niste imagini tridimensionale (dar nu este cazul).

 

O adancime a imaginii care sporeste senzatiile tari!

Datorita tehnologiei care se regaseste in ecranul televizorului de 121 cm, imaginile nu numai ca sunt mai clare, dar negrul este unul mult mai profund, oferind in cadrul scenelor intunecate un numar impresionant de detalii de cea mai buna calitate.4K

Un alt element extrem de important in cazul lui Samsung 48JU7500 este rezolutia Ultra HD 4K a imaginii, viitorul televiziunii, dupa cum o considera
majoritatea specialistilor.

Ce inseamna acest lucru? Faptul ca o sa fii asigurat pe viitor, Samsung 48JU7500 fiind pregatit pentru momentul in care televiziunile vor face pasul de la transmisia Full HD spre cea Ultra HD 4K.

 

Concluzii

Pentru toti cei care dispun de un buget generos, Samsung 48JU7500 este o optiune care intr-adevar merita, reusind sa vina cu cele mai noi tehnologii care sa-ti satisfaca la maxim pofta de filme si televiziune High Definition.

Daca doriti un model ceva mai ieftin, atunci puteti arunca o privire si la review-ul lui Samsung 40JU7000, care a trecut in urma cu putin timp pe la noi prin redactie.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email