Televizor Samsung 48JU7000

In acest review am de gand sa va prezint un televizor Smart 3D 4K Ultra HD de la Samsung si anume Samsung 48JU7000.

 

Pret promotional!

 

Fie ca aveti un buget extins sau unul mai redus, acest televizor vine la un pret foarte bun, iar tehnologia folosita in crearea acestuia il face un model si mai irezistibil pentru multi dintre noi.

In cazul in care nu v-ati dat inca seama, Samsung 48JU7000 este fratele mai mare al modelului 40JU7000, asadar acesta imprumutand de la el design-ul si performantele foarte bune.

Printre caracteristicile lui Samsung 48JU7000 se afle si Peak Illuminator, care are scopul de a creste intensitatea retroiluminarii in zonele cu nuante deschise ale ecranului. Acest efect este realizat datorita ledurilor incorporate in ecran, ce duce la crearea unor imagini de-a dreptul fermecatoare, atunci cand apare o lumina intr-o zona intunecata.

 

Este un Smart TV extrem de atragator!Televizor Samsung 48JU7000

Pe langa conectarea dispozitivelor mobile la televizor sau prezentarea de catre acesta a agendei dumneavoastra in fiecare dimineata, Samsung 48JU7000 vine cu o serie de caracteristici video ce il fac sa iasa in evidenta, precum Ultra Clear Panel: Pro, UHD Upscaling, PQI 1300, Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming,  Precision Black (Local Dimming) si PurColor.

Avem de asemenea si toate acele functii atragatoare, specifice televizoarelor Smart, care extind si mai mult capabilitatile sale.

Toate acestea o sa va permita sa va bucurati de o imagine fermecatoare, imbogatite de palate de culori pline si detalii incredibil de profunde, totul realizat pe un ecran cu o diagonala de 121 cm si o rezolutie de 3840 x 2160.

 

Samsung 48JU7000 este o alegere aproape perfecta!

Fie ca vreti sa vizionati un meci de fotbal, un film preferat sau o telenovela, Samsung 48JU7000 este televizorul care va poate ajuta sa faceti asta, ca sa nu uitam ca pretul la care vine il face accesibil tuturor.

Totusi, in urma testelor noastre am observat o usoara problema in redarea imaginilor cu miscari rapide, insa nu este una foarte enervanta, acestea pastrandu-si in linii mari calitatea. Aici o alternativa ar putea fi LG 47LB670V, despre care v-am vorbit acum aproximativ o luna.

Indiferent spre ce model va veti indrepta atentia, trebuie sa stiti ca alegerea trebuie facuta cu atentie, astfel incat sa fiti siguri ca produsul ales se pliaza perfect pe nevoile fiecaruia.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email