Televizor Samsung 48JU6670

Desi in prezent cele mai cautate televizoare sunt cele care pot fi achizitionate la un pret foarte accesibil, acesta fiind si cazul lui Samsung 28D310, piata televizoarelor premium, mult mai scumpe, este intr-o continua crestere.

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

Acesta este si motivul pentru care azi o sa va prezint review-ul lui Samsung 48JU6670, deoarece multe persoane ni l-au cerut, iar noi am facut tot posibilul sa face rost de acesta si sa-l aducem in redactia noastra.

Dupa multe telefoane iata ca am reusit sa facem rost de acesta, iar reactia noastra este urmatoarea: a meritat pe deplin tot efortul!

Samsung 48JU6670 este intr-adevar un televizor care merita toti banii, reusind sa ofere unele dintre cele mai bune experiente vinematografice de pe piata in acest moment, lucru care se datoreaza ecranului curbat al acestuia.

 

Cele mai bune experiente de la cel mai bun televizor!Televizor Samsung 48JU6670

Daca aruncam o privire peste fisa tehnica, observam ca Samsung 48JU6670 este un televizor de top, fiind dotat cu un ecran curbat de 121 cm si care poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, fiind asadar un model Ultra HD 4K, asemeni lui Samsung 40HU6900, care are si el review la noi.

Samsung 48JU6670 reuseste sa impresioneze si atunci cand vine vorba de partea audio, acesta fiind dotat cu un sistem audio tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), capabil sa livreze sunete clare si puternice, difuzoarele fiind unele de 20 W fiecare.

Televizorul este echipat si cu mai multe tehnologii special concepute pentru a oferi o experienta acustica de neuitat, printre acestea regasindu-se Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio , Wallmount Sound Mode  si Multiroom Link.

 

Concluzii

In urma numeroaselor teste la care Samsung 48JU6670 a fost supus, putem spune, fara doar si poate, faptul ca acesta este unul dintre cele mai bune televizoare care ne-au trecut pragul si care face parte din aceasta gama de pret. Recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email