Televizor Samsung 48JU6510

Cu siguranta atunci cand va uitati la Samsung 48JU6510 vedeti unul dintre cele mai elegante televizoare de pe rafturile magazinelor din Romania, iar acest lucru nu il spune doar noi ci sau voi, ci si alte publicatii de specialitate din online.

 

Vezi parerile cumparatorilor aici!

 

Samsung 48JU6510 este acel gen de produs la oferta care iti va luat ochii nu doar prin promotiile puse la dispozitie de sud-coreenii, ci si prin faptul ca vine cu dotari de top, care il fac si un televizor foarte puternic, nu doar foarte elegant.

La eleganta televizorului Smart contribuie nu doar liniile simple ale acestuia, ci si culoare foarte bine aleasa, albul fiind combinat cu un altul de o tenta gri), precum si standul care iti va lasa o usoara impresie de plutire a imaginilor de pe ecran. Rama care inconjoara ecranul de 121 de centimetri este si ea una foarte subtire.

 

Samsung 48JU6510 vine cu un ecran curbat si rezolutie UHD 4K!

Atractia principala la acest televizorul este ecranul curbat, care in combinatie cu rezolutia Ultra HD 4K si diagonala suficient de mare a acestuia, ofera o calitate a imaginilor la superlativ (dupa cum este si cazul modelului Sony 55X9005).

Samsung 48JU6510 exceleaza si atunci cand vine vorba de sistemul audio al acestuia, fiind vorba despre unul tip 2CH(Down Firing + Base Reflex) care este capabil sa livreze sunete puternice si clare. Tot aici intalnim si mai multe tehnologii interesante, printre care se numara si Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link, TV SoundConnect  sau BT Headset Support.

 

O oferta pe care nu o poti refuza!

Dupa cum a fost si in situatia lui Samsung 48JU6500 sau a altor modele ale sud-coreenilor (printre care se numara si 48JU6410, primi nu doar o reducere destul de consistenta, dar si un cadou care consta intr-un hard disk extern cu capacitatea de 500 GB.

Sunt asadar suficient de multe motive pentru care in momentul de fata Samsung 48JU6510 este un televizor care trebuie neaparat luat in considerare de amatorii de filme.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email