Televizor Samsung 48JU6500

Desi vine la un pret usor ridicat, Samsung 48JU6500 este in acest moment un televizor foarte interesant, care chiar merita luat in considerare de multi dintre noi.

 

Afla oferta zilei!

 

Spun acest lucru si pentu faptul ca la achizitionarea sa primim la oferta un cadou, si anume un hard disk extern Samsung care are capacitatea de 500 GB. Consideram ca este o afacere destul de buna tinand cont de faptul ca o sa avem unde sa stocam filmele Ultra HD 4K pe care sa le vedem pe Samsung 48JU6500.

Samsung 48JU6500 vine cu un ecran a carui diagonala de 121 cm si rezolutie de 3840 x 2160 pixeli ne permite sa avem parte de o experienta multimedia completa, precum foarte putine modele televizoare Smart ne poate oferi in acest moment.

 

Un excelent televizor pentru tine si familia ta!

Faptul ca vine cu un ecran curbat (asa cum vine modelul 40J6300 al cestora) ne face sa afirmam ca este un televizor al superlativelor. Acesta poate fi considerat fara nici o exagerare asa, banii necesari achizitionarii fiind de asemenea complet justificati.

Samsung 48JU6500 ofera o experienta de utilizare realista, imaginile avand o profunzime excelenta si un nivel al contrastului foarte bun, astfel incat imaginile sa prinda viata pe ecranul acestuia.

 

Vrei calitate si senzatii tari? Alegi televizorul Samsung 48JU6500

Dupa cum cred ca v-ati dat deja seama, Samsung 48JU6500 este fratele mai mic al modelului 55JU6500, oferind aceeasi performanta de invidiat la toate nivelurile, insa la un pret simtitor mai mic, precum si cu dimensiuni mai reduse, care il recomanda pentru a fi utilizat intr-un living sau dormitor de dimensiuni medii.

Pe final putem conchide ca Samsung 48JU6500 reprezinta o alegere excelenta pentru un Smart TV 4K, acesta venind de asemenea si cu un ecran curbat care face toti banii, astfel incat sa avem parte de un produs complet si de calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email