Televizor Samsung 48JU6440

Sunt convins de faptul ca ati observat in ultima perioada ca va prezint tot mai multe televizoare capabile sa redea imagini la o rezolutie Ultra HD 4K.

 

Pret accesibil doar aici!

 

Daca va intrebati de ce fac acest lucru raspunsul este unul foarte simplu: in conditiile in care deja a aparut pe piata primul televizor 8K (ca o curiozitate – costa peste 130.000 dolari), este destul de clar faptul ca trecerea la standardul 4K va deveni ceva comun si la un pret mai asezat decat in prezent.

Samsung 48JU6440 este exact acest tip de televizor, pe care vi-l recomand atunci cand doriti sa faceti trecerea la noua tehnologie UHD 4K, acesta fiind de asemenea un televizor destept, cu functii Smart care vin in completarea celor standard, astfel incat sa ai parte de experiente complete de utilizare.

 

Care sunt punctele tari ale lui Samsung 48JU6440 mai exact?

Daca ati citit pana aici cred ca v-ati dat deja seama care sunt principalele elemente pe care le apreciem la televizor Samsung 48JU6440, iar unul dintre acestea este rezolutia Ultra HD 4K si functiile Smart din dotare (la fel ca in cazul lui Samsung 50JU6500).

Diagonala ecranului este una de 121 cm, ceea ce asigura o foarte buna folosire a spatiului pentru ca rezolutia foarte mare sa poata fi utilizata aproape de capacitatea sa maxima. Spun aproape deoarece acest lucru este posibil doar in cazul diagonalelor de peste 150 cm (iar aici dam ca exemplu televizorul Samsung 65JS9500).

 

De ce recomandam acest TV aflat la oferta?

Echipa noastra recomanda noul televizor Samsung 48JU6440 datorita capabilitatilor sale de a livra imagini la o calitate inalta si sunete pe masura acestora, dar si faptul ca vine la un pret mai asezat, daca putem spune acest lucru.

Asadar, daca iti doresti un TV Smart de calitate si care sa arate bine, nu poti gresi prin achizitionarea lui Samsung 48JU6440.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email