Televizor Samsung 48JU6410

Astazi o sa va prezint un televizor complet si perfect din toate punctele de vedere, care vine de asemenea si la un pret promotional, fiind disponibil in cadrul unei oferte foarte interesante la eMAG (in momentul scrierii acestui review).

 

Super oferta!

 

In ce consta mai exact aceasta promotie interesanta? In oferirea unui discount de 1.000 lei, ceea ce inseamna ca o sa-l putem achizitiona la un pret mult mai mic si mult mai bun decat in mod normal.

Tot in cadrul acestei promotii (la fel ca in cazul lui Samsung 48JU6500) primim si un hard disk extern marca Samsung, cu o capacitate de 500 GB. Ce iti poti dori mai mult? Primesti practic un pachet complet care sa te faca sa te bucuri de acest centru multimedia pe care il poti amplasa usor in propria sufragerie.

 

Samsung 48JU6410 ofera performante la superlativ!Televizor Samsung 48JU6410

Televizorul ofera printre altele o eleganta peste medie, fiind asadar o adevarata placere sa te uiti la el oprit (un alt exemplu este Sony 55X9005). Odata pornit, Samsung 48JU6410 te va cuceri si mai mult, cu siguranta.

Noul televizor Samsung 48JU6410 face parte din gama Smart de televizoare lansata in acest an, oferind deci tehnologii de utlima generatie care sa iti permita sa te uiti la cele mai clare si vii imagini de pe piata, totul pe un ecran de 121 cm si care poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 3840 x 2160 pixeli (Ultra HD 4K asadar).

 

Super televizor la super oferta!

Performantele de top de care este capabil televizorul Samsung 48JU6410 vin la o super oferta, despre care v-am spus inca de la inceput review-ului, acesta fiind in acest moment unul dintre televizoarele UHD 4K cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

Il recomandam? Cu siguranta! Samsung 48JU6410 este capabil sa te duca intr-o noua lume, plina de culori si jocuri de lumini spectaculoase pe un ecran spectaculos!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email