Televizor Samsung 48JU6400

In acest review am de gand sa va prezint un televizor care este considerat de multi dintre critici a fii unul din putinele televizoare pe piata la ora actuala care este vandut la un pret care aduce, in adevaratul sens al cuvantului, o calitate pe masura acestuia.

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

Samsung 48JU6400 este una din cele mai noi creatii a producatorilor cu acelasi nume, acest televizor Smart din categoria 4K Ultra HD fiind capabil sa redea o imagine de o calitate incredibila, fiind fratele mai mare al lui Samsung 40JU6500 din acest punct de vedere.

 

Samsung 48JU6400 se foloseste de ultimele avansari tehnologice

Avand un ecran cu o diagonala de pana la 121cm, Samsung 48JU6400 se foloseste de ultimele dezvoltari in materie de tehnologie TV pentru a reda o imagine cat mai clara si mai bogata in detalii.

Printre acestea se gasesc Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 900, Mega Contrast si Micro Dimming Pro, lista neterminandu-se aici. Toate acestea au scopul de a permite lui Samsung 48JU6400 sa te delecteze cu peisaje mirifice sau scene de actiune atat de realistice, incat o sa ai impresia ca te afli chiar acolo.

Sistemul audio folosit de acest televizor este unul ceva mai avansat si anume 2CH(Down firing + Base Reflex), acesta avand o putere de 20W si o serie de caracteristici special care ii permit utilizatorului sa regleze sunetul dupa preferintele sale, printre aceste caracteristici fiind incluse Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1. HD Audio. Wallmount Sound Mode  si Multiroom Link.

 

Un televizor ce iti ofera acces nu doar la o experienta cinemografica excelenta

Samsung 48JU6400 vine echipat cu un sistem Wi-Fi ce iti permite sa te bucuri de accesul la internet prin intermediul browserului sau incorporat, acesta fiind usor de utilizat sau de invatat de utilizat, chiar si de cei ce abia acum se initiataza in televizoarele Smart.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email