Televizor Samsung 48JS9000

In acest review am de gand sa prezint unul din cele mai bune televizoare curbate Smart 3D 4K Ultra HD de la Samsung.

 

Pret promotional!

 

Samsung 48JS9000 reuseste sa aduca pe ecranul sau imaginii de o calitate superioara, compuse din culori bogate ce apartin din palete mai extinse decat niciodata ca pana acum. Trebuie precizat si faptul ca acesta este fratele mai mic al modelului Samsung 55JS9000, asadar vine cu aceleasi performante de top!

Nivelul contrastului este unul excelent, ce aduce imaginile la viata, iar detaliile incredibile care o sa te faca sa iti redefineste standardele legate de calitatea imaginii te vor convinge mai mult ca sigur sa achizitionezi acest produs de calitate si la un pret foarte bine raportat la dotari.

Cu diagonala ecranului de 121 de centimetri, o rezolutie de 3840 x 2160 si un aspect al imaginii de 16:9, Samsung 48JS9000 se foloseste in intregime de tehnologia incorporata in acesta si elementele specifice ei precum UHD Upscaling, PQI 2000, Mega Contrast, Ultra Clear Panel, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Nano Crystal Color, PurColor, Auto Motion Plus si Peak Illuminator Pro.

 

Samsung 48JS9000 iti vine la o super calitate!Televizor Samsung 48JS9000

Sistemul audio folosit este 4.2CH (Front Firing), cu o iesire audio de 60W, caracteristicile sale asigurand un sunet clar si bogat, usor reglabil si adaptat la nevoile personale, datorita elementelor precum Dolby Digital Plus, Virtual Surround DNSe+, DTS Premium Sound 5.1, precum si altele pe care le regasim in special pe televizoarele premium din categoria celor cu capabilitati 3D, oferind experiente complete.

Toate acestea fac din Samsung 48JS9000 un televizor ce nu ar trebui sa lipseasca din locuinta nimanui, in special a iubitorilor de filme ce prefera sa le vizioneze la o calitate superioara.

 

Te poti bucura la maxim de meciurile de fotbal!

Datorita ecranului destul de generos, precum si a faptului ca vine cu o rezolutie Ultra HD 4K a imaginii, asemanatoare cu cea intalnita la Samsung 48JU7500, acest model este unul care intr-adevar merita luat in considerare de catre iubitorii sportului rege.

Printre cele mai importante aspecte ale sale se numara design-ul extrem de elegant si bine proportionat, imaginile extrem de clare si cu un nivel al detaliilor ridicat, precum si sunetul premium.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email