Televizor Samsung 48JS8500

Cei de la Samsung dau lovitura din nou, de data aceasta cu un Smart TV ce face parte din categoria 4K Ultra HD. Samsung 48JS8500 este un televizor menit pentru cei ce doresc sa tina pasul cu avansarile tehnologice facute in epoca digitala, acest televizor fiind un pachet complet de divertisment, ce ofera o calitate audio-vizuala incredibila.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Practic avem in fata review-ul unui produs de cea mai buna calitate, fiind pana la urma un model al sud-coreenilor de la Samsung, nu-i asa?

 

Tehnologie avansata? Calitate garantata!

Samsung 48JS8500 este un televizor perfect ce se foloseste de o multitudine de tehnologii avansate pentru redarea unei imagini clare si profunde, acestea fiind atat de multe incat ar necesita un review doar pentru ele singure, dintre acestea iesind in evidenta Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Nano Crystal Color si Color Gamut: Wide Color

2.2CH(Front Firing) este sistemul audio folosit de acest Smart TV, calitatea sunetului produs de acesta fiind cu mult imbunatatita datorita caracteristicilor speciale precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Dual Woofer si HD Audio, printre altele.

Cu o putere de pana la 40W, acest sistem este usor de reglat, astfel incat sa indeplineasca cerintele chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Un alt model pe care ti-l recomandam din acest punct de vedere este Samsung 40JU6500.

 

Un nou Smart TV pentru o generatie noua

Samsung 48JS8500 este similar cu Samsung 65HU7500, in sensul ca are incorporat un sistem Wi-Fi, ce iti permite sa accesezi internetul fara a mai folosi un alt dispozitiv suplimentar.

Cu cerinte din ce in ce mai mari din partea utilizatorilor, Samsung 48JS8500 vine dotat cu o serie de aplicatii precum Web Browser App, Skype Ready. Voice Control, Face Recognition Ready, Motion control Ready si inca o lista intreaga pe langa acestea, toate servind rolul de a-ti oferi o experienta cat mai complete si mai placuta atunci cand il folosesti pe Samsung 48JS8500.

Samsung 48JS8500 este vrednic de numele Smart TV, ca sa nu mentionam locul sau in categoria 4K Ultra HD, acesta fiind capabil sa ofere o experienta cinematografica de neuitat.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email