Televizor Samsung 48J6300

In ultima perioada v-am oferit review-uri la cele mai accesibile televizoare de pe piata din Romania si din ofertele celor mai mari magazine online de la noi..

 

Afla detalii despre pret aici!

 

De ce am facut acest lucru? Am incercat sa facem astfel incat chiar si cei cu bugete mici sa poata face o alegere corecta atunci cand vine vorba de achizitionarea unui nou televizor.

 

O experienta la superlativ pentru intreaga familie!

Totusi, nu v-am uitat nici pe voi, cei cu bugete generoase, asadar astazi am hotarat sa va vorbesc despre Samsung 48J6300, un LED Curbat, cu functii inteligente si performante demne de anul 2015.

Samsung 48J6300 reuseste sa te impresioneze prin multitudinea de optiuni pe care ti le pune la dispozitie pentru a te putea bucura la maxim de timpul tau liber, fiind un Smart TV de cea mai buna calitate. Iti ofera acces la internet prin intermediul WiFi-ului integrat, asadar ai posibilitatea de a naviga prin intemrediul browser-ului web, care este unul foarte performant.Televizor Samsung 48J6300

In utilizarea lui Samsung 48J6300 nu am intalnit intarzieri sau lag, iar meniul s-a dovedit a fi extrem de intuitiv, fiind foarte usor de accesat aplicatiile
sau activitatile pe care dorim sa le desfasuram pe acesta. Toate acestea la cea mai buna oferta din Romania!

Samsung 48J6300 ofera cele mai noi caracteristici superioare de imagine, precum Screen Curvature: 3000R, PQI 800, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode sau Natural Mode Support. Cred ca nu mai are rost sa spun ca a reusit sa livreze unele dintre cele mai bune imagini de pe piata. Ecranul curba, care are diagonala de 121 cm, impreuna cu rezolutia FullHD reprezinta o adevarata incantare vizuala.

De asemenea, sunetul este livrat utilizandu-se cele mai inalte standarde, asemeni celui de pe modelul LG 50LF652V. Sistemul audio este unul tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), iar difuzoarele au o putere de 20 W, experienta acustica fiind una perfecta chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre noi.

 

Concluzii

Noul Samsung 48J6300 reprezinta viitorul televizoarelor, cele cu ecran curbat urmand a deveni practic un standard odata ce pretul acestora se va stabiliza.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email