Televizor Samsung 48J5600

Nu de putine ori am fostr intrebat, in cadrul altor review-uri redactate de mine, despre modele cu dimensiuni mai mari, dar care sa ofere dotari asemanatoare cu modelul prezentat in respectiva recenzie.

Astazi am ascultat de cerintele voastre, care au aparut in special la modelul Samsung 32J5600, si o sa vi-l prezint pe fratele sau mai mare, si anume Samsung 48J5600.

Acest nou televizor face parte din aceeasi gama de produse recent lansata a celor de la Samsung, ceea ce inseamna ca vine cu toate noile tehnologii ale acestora.

In plus, fiind fratele mai mare al modelului mai sus amintit, vine cu toate dotarile acestuia, oferind chiar si o imbunatatire deloc neglijabila in ceea ce priveste experienta vizuala. Singurul lucru ce am sa il reprosez este lipsat capabilitatilor de a reda imagini 3D, insa putem trece usor peste acest aspect.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Nu poti gresi alegandu-l pe Samsung 48J5600

Noul televizor Samsung 48J5600 vine cu un ecran care are diagonala de 121 de centimetri, asadar are dimensiuni mult mai mare decat modelul precedent, iar acesta poate afisa imagini la o calitate Full HD, ceea ce inseamna ca vine cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Gasim suficient de multe tehnologii si pe partea de sunet, unde intalnim un sistem audio care este format din difuzoare care ofera o putere de 10 W fiecare. De asemenea, acesta este ajutat de tehnologiile deja consacrate atunci cand vorbim de televizoarele Samsung, iar aici ne referim la Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link siTV SoundConnect.

 

Un Smart TV performant

La fel ca si modelul Panasonic TX-32CS600E, Samsung 48J5600 este un televizor inteligent, care se poate conecta la internet prin intermediul unui Wi-Fi integrat, ceea ce inseamna ca putem viziona filme si seriale puse la dispozitie de serviciile de streaming ori platforma YouTube.

In urma testelor la care l-am supus, am ajuns la concluzia ca Samsung 48J5600 este un televizor excelent pentru toti cei care doresc un produs de calitate marca Samsung.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email