Televizor Samsung 48J5510

Samsung 48J5510 vine ca o gura de aer proaspat pentru fanii acestei companii, iar acest lucru nu il spun neaparat fiind cu gandul la partea de hardware, ci mai mult in ceea ce priveste design-ul acestuia.

 

Pret bomba!

 

Pot spune in acest moment faptul ca Samsung 48J5510 este unul dintre cele mai aratoase televizoare cu functii Smart prezente pe piata din Romania si in ofertele marilor magazine online din Romania (printre care si eMAG).

Este asadar nu doar un premiant cand vine vorba de dotarile hardware, unde de obicei sud-coreenii stau excelent (vezi pe Samsung 48JS9000), ci mai ales cand vine vorba de aspectul exterior al acestuia, care este unul excelent, foarte elegant si modern. Garantat ii va umi pe cei care te vor vizita.

 

Un design care il scoate in evidenta pe Samsung 48J5510

La fel ca in cazul lui Samsung 50J5500, avem parte de imagini la o calitate Full HD, ceea ce inseamna ca vom avea parte de imagini bogate in detalii, cu un nivel al contrastului excelent si culori vii.

Sistemul audio de tip 2CH (Down Firing + Base Reflex), cu o putere de 20 W, este si el un aspect care joaca un rol foarte important in rezultatul final atunci cand vorbim de cele mai bune experiente cinematografice.

 

Este un televizor care exceleaza. De ce? Concluzia mai jos.

Putem conchide ca Samsung 48J5510 este un produs care merita atentia noastra prin faptul ca vine cu un design extrem de atragator, ceea ce pentru multi dintre noi este un element destul de important.

De asemenea, deoarece ofera performante excelente in redarea imaginilor pe ecran, dar si a sunetelor livrate de sistemul audio, acesta poate fi considerat a fi un televizor complet din toate punctele de vedere, ceea ce pe noi ne face sa vi-l recomandam tuturor celor care cauta un Smart TV de durata.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email