Televizor Samsung 48J5500

Samsung 48J5500 a debutat pe piata din Romania in acest an, iar din acest lucru reise foarte clar faptul ca sud-coreenii au echipat televizorul cu cele mai noi tehnologii, astfel incat sa se mentina in top si in anul 2015.

Atunci cand vorbim despre Samsung 48J5500, in urma testelor la care l-am supus nu pot spune decat urmatorul lucru: merita toti banii pentru ceea ce ofera!

In dotarea lui Samsung 48J5500 se afla un sistem audio 2CH (Down Firing + Base Reflex), acesta fiind unul suficient de puternic si performant pentru a oferi o experienta acustica de caliate.

Pentru cei interesati de partea tehnica o sa precizez ca sistemul audio este format din difuzoare care au o putere de 20 W, iar in ajutorul acestora sar si tehnologiile DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link, TV SoundConnect si BT Headset Support.

 

Vezi aici parerile cumparatorilor despre acest televizor!

 

Este un excelent Smart TV, demn de anul 2015!Televizor Samsung 48J5500

Printre dotarile lui Samsung 48J5500 se mai numara si functiile inteligente, acesta fiind deci un televizor LED Smart TV care ne permite sa navigam pe internet, sa discutam cu prietenii nostri de pe Facebook sau Twitter (ori alte retele de socialziare) si chiar sa efectuam apeluri video prin intermediul Skype (necesita achizitionat sperat un webcam).

Daca pe partea de sunet am vazut deja ca sta foarte bine, trebuie sa precizam si ca in ceea ce priveste parte de imagine Samsung 48J5500 exceleaza.

Acesta dispune de un ecran cu diagonala de 121 cm si suporta o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, televizorul fiind unul Full HD. In cazul in care dorit un model Ultra HD 4K, va recomandam Samsung 55JU6400.

 

Concluzii

Samsung 48J5500 este o algere potrivita pentru cei care pun accentul pe performantele vizuale ale unui televizor si nu tin neaparat cont de pretul la care acesta este comercializat.

Pentru cei care nu dispun inca de bugetul necesar achizitionarii acestuia, recomandam televizorul Philips 32PHH4509-88, review-ul acestuia putand fi gasit la noi pe site.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email