Televizor Samsung 48J5100

In cazul in care iti doresti un televizor elegant, care sa iti ofere calitate nu doar atunci cand este pornit, ci si in momentul in care nu te folosesti de el, alegerea lui Samsung 48J5100 se dovedeste a fi una extrem de inspirata.

 

Super oferta!

 

Liniile simple si elegante ale acestuia produs din gama de mijloc sunt o adevarata placere pentru ochi, iar combinatia dintre negrul cu o usoara tenta gri si rama de jos a ecranului care este de culoare alba spre un gri metalizat, ii ofera acestuia un aspect extrem de modern si atragator.

Samsung 48J5100 nu doar ca vine cu un aspect foarte placut, dar partea de hardware este una la fel de frumoasa ca exterirorul acestuia, oferind putere pentru a livra imagini extrem de clare pentru un televizor din aceasta gama de pret (din care face parte si Orion PIF48-DLED-SA).

 

Samsung 48J5100 vine cu un super design!

Acest nou televizor care a aparut pe piata in acest an vine cu un ecran a carui diagonala de 121 cm este perfecta, iar imaginile Full HD pe care acesta le poate reda fac toti banii.

Daca ar fi venit in dotare si cu functii care sa il transforme intr-un veritabil model Smart, atunci i-am fi acordat punctajul maxim. In aceste conditii, din partea noastra primeste doar 4 stele dintr-un total de 5, ceea ce este destul de bine.

In cazul in care sunt printre voi persoane care isi doresc un televizor Smart, atunci noi recomandam pe Samsung 40JU6410, care vine insa la un pret mai ridicat decat subiectul acestui review.

 

Performante excelente, pentru o calitate a imaginilor perfecta

Televizorul Samsung 48J5100 ne aduce in sufragerie o experienta multimedia completa, acesta venind pe partea de conectivitate cu un set complet de conectori, printre care se numara si doua intrari HDMI si o intrare USB 2.0.

Consideram ca Samsung 48J5100 este alegerea perfecta in situatia in care iti doresti un televizor simplu, tu neavand nevoie de un model cu functii smart.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email