Televizor Samsung 48HU7500

In ultima perioada am observat ca televizoarele Ultra HD 4K au devenit din ce in ce mai cautate, iar acest lucru ma determinat sa va vorbesc despre Samsung 48HU7500, un astfel de model premium.

Inca din prima clipa o sa-ti dai seama de calitatea pe care o are de oferit Samsung 48HU7500, acesta venind cu un aspect foarte placut si fiind fabricat din materiale premium.

Samsung 48HU7500 are in dotare un ecran cu diagonala de 121 cm si o rezolutie maxima a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, adica Ultra HD 4K, acest lucru asigurand redarea unor imagini de neuitat din punct de vedere calitativ.

Imagini la superlativ!

Pur si simplu nu ai ce sa-i reprosezi acestui televizor, imaginile reusind sa ofere un nivel ridicat de detalii, o gama foarte larga de culori si contrast excelent. Desi pretul achizitiei nu este foarte mic, va pot garanta ca merita pana la ultimul leu, reusind sa fie un produs complet.

Un aspect foarte important pe care trebuie sa-l scot in evidenta este faptul ca, dintre toate televizoarele de pe piata romaneasca pe care le-am testat pana in prezent, Samsung 48HU7500 este modelul cu cel mai bun sistem audio.

Acesta este unul de tip Front Firing + New Waveguide, si are o putere de 60 W, asadar cu mult peste ceea ce ofera alti producatori, care cu greu reusesc sa treaca de 10 W (si nu inteleg de ce). In plus, vine cu tehnologii diverse, precum Dolby MS11, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler si Woofer.

Concluzii si parerile cumparatorilor

In opinia mea, Samsung 48HU7500 reprezinta unul dintre cele mai bune televizoare din aceasta gama de pret, oferind o calitate foarte inalta a imaginilor redate si sunetului.

Vine cu o constructie si un aspect premium, la fel ca si LG 49UF675V, care o sa-i impresioneze pe toti prietenii tai de fiecare data cand vor veni la tine in vizita.

Am observat de asemenea ca foarte multi dintre cei care au achizitionat televizorul Samsung 48HU7500 nu au avut nimic de reprosat la adresa acestuia, toti fiind de acord cu opinia exprimata de mine in acest review, si anume ca livreaza unele dintre cele mai bune imagini de pe piata.

Vezi daca Samsung 48HU7500 mai este disponibil in cadrul ofertei promotionale si vei iesi castigat!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email