Televizor Samsung 43J5600

Desi mai sunt patru luni pana la sfarsitul anului 2015, am avut deja parte de unele dintre cele mai interesante aparitii pe piata de televizoare, printre acestea numarandu-se si Samsung 43J5600, subiectul review-ului de astazi.

O sa incep direct prin a preciza faptul ca la aceasta suma de bani (complet justificata) sud-coreenii ne pun la dispozitie un televizor extrem de elegant si care arata foarte bine cand aruncam o privire pe fisa sa tehnica.

Ce face din Samsung 43J5600 un televizor atat de tare? Foarte simplu! Faptul ca vine cu cele mai noi tehnologii ale anului 2015, acestea asigurand calitatea cea mai buna pe care o poti cumpara la acesti bani.

Televizorul dispune de un ecran care are diagonala de 109 cm si o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, iar aspectul imaginii este cel clasic pentru un astfel de model, si anume de 16:9.

Eleganta si performanta de top!

Samsung 43J5600 este un model extrem de elegant, care vine cu o rama subtire in jurul ecranului si cu o culoare neagra si intensa, care in functie de cum se relfecta lumina da senzatia ca ar fi un gri foarte inchis, metalizat.

In urma testelor la care Samsung 43J5600 a fost supus am observat ca reuseste sa reproduca foarte fidel tonurile de negru si de alb, asemenea lui LG 55LF652V lucru pe care rar il intalnesti.

De asemenea, partea de audio este si ea una careia ia fost oferita atentia cuvenita. Avem asadar un sistem audio format din doua difuzoare de 10 W fiecare, sustinute de tehnologiile marca Dolby, si anume Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Concluzii

In acest moment, din aceasta gama de pret Samsung 43J5600 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face atunci cand esti in cautarea unui nou televizor. Un alt model care v-ar putea interesat ar fi Samsung 40JU7000


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email