Televizor Samsung 43J5500

Lansat in acest an, asemeni modelului 40JU6400, noul Samsung 43J5500 iti sare in ajutor atunci cand iti doresti un televizr accesibil ca pret si de o calitate foarte inalta.

 

Vezi oferta zilei aici!

 

Cel mai impresionant lucru la Samsung 43J5500 este design-ul acestuia. Pot spune ca dintre sutele de televizoare LED testate de mine, acesta este cel mai elegant si cel mai modern model pe care am avut ocazia sa pun mana.

Daca achizitionezi Samsung 43J5500 garantat va atrage privirile tuturor celor care iti trec pragul casei si, mai mult ca sigur iti vor pune intrebari legate de ce model este, cum se descurca si… cel mai probabil vor vedea sa-l vada in actiune.

Samsung 43J5500 se potriveste perfect in orice tip de living, indiferent de dimensiunile sale (de preferat sunt cele de dimensiuni mici si medii), acest televizor oferind un plus de personalitate si un aer modern oricarei incaperi.

 

Printre cele mai bune televizoare ale anului!

Noul Samsung 43J5500 nu se lauda doar cu design-ul acestuia ci mai ales prin performantele sale, sustinute de specificatiile demne de anul 2015.televizor samsung 43J5500 Acesta este motorizat de un procesor puternic cu patru nuclee (quad-core), iar sistemul de operare este unul cu o interfata foarte prietenoasa.

Aceste caracteristici interesante vin la un pret interesant, caruia i s-a aplicat un discount deloc de neglijat.

Diagonala ecranului este de 109 cm, iar Samsung 43J5500 este un televizor Full HD, avand o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli. Aici pot spune ca a trecut cu brio toate testele la care a fost supus, oferind imagini clare, miscari fluide si naturale, iar culorile sunt unele mult mai vii decat in cazul altor modele, precum Samsung 40h6200.

Mai trebuie precizat faptul ca Samsung 43J5500 este un Smart TV capabil sa ofere unele dintre cele mai bune experiente in navigarea pe internet si accesarea site-urilor de socializare, iar sunetul este unul puternic si clar, sustinut de sistemul audio tip Down Firing + Base Reflex.

 

Concluzii

Ca o concluzie, precizez ca site-ul nostru ii ofera lui Samsung 43J5500 un grad de incredere ridicat si il recomanda tuturor celor care isi doresc un televizor de calitate la un pret foarte bun.

1 Comentariu
  • MUSUROI DRAGOS CRISTIAN says:

    l-am achizitionat de curand si sfatuiesc si pe alti sa o faca,arata minunat in sufragerie.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email