Televizor Samsung 40JU7000

Dupa ce v-am prezentat un model premium al celor de la LG (modelul 55UF8507), azi a venit vremea sa va prezint si ceva de la rivalii acestora, si anume pe Samsung 40JU7000.

 

Afla pretul acum!

 

Sunt sigur ca foarte multi dintre voi recunosc design-ul elegant al acestuia, fiind foarte asemanator cu cel pe care il are modelul Samsung 40J6300, cu usoare diferente greu sesizabile.

Ceea ce este cel mai important la Samsung 40JU7000 este rezolutia Ultra HD 4K a ecranului de 101 centimetri, acest lucru insemnand ca vom avea parte de cele mai clare imagini, cu un nivel al contrastului excelent si culori puternice, reale.

De asemenea, un mare plus este reprezentat si de faptul ca este un televizor inteligent si capabil sa redea continutul 3D.

Televizor Samsung 40JU7000

Un televizor care face toti banii!

In cazul continutului 3D trebuie mentionat faptul ca Samsung 40JU7000 ofera un realism si o calitate mult mai ridicata decat in cazul celorlalte televizoare LED, lucru care se datoreaza faptului ca fiecare ochi va primi o rezolutie Full HD (ecranul fiind unul Ultra HD 4K).

Asadar, imaginile 3D vor avea o profunzime mult mai buna si nu vor mai parea usor blurate. Pretul nu este unul foarte mic, dar este acceptabil, mai ales daca aveti noroc si prindeti niste oferte interesante, cum am prins eu in urma cu cateva luni.

Samsung 40JU7000 permite conectarea tuturor dispozitivelor inteligente la acesta intr-un mode foarte usor, prin intermediul unui meniu extrem de prietenos.

Ce inseamna acest lucru? Foarte simplu: poti sa le arati prietenilor tai pozele si filmarile din vacanta fara a mai fi nevoit sa le descarci mai intai in calculator. Prin simpla conectare a telefonului prin intermediul retelei ai la dispozitie intreg continutul stocat in telefon pe ecranul mare al televizor.

 

Concluzii

Samsung 40JU7000 reprezinta alegerea pe care sunt convins ca multi dintre voi o va face, deoarece majoritatea recenziilor existente pe internet, asemeni review-ului nostru, sunt pozitive.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email