Televizor Samsung 40JU6670

Stim. Esti in cautarea unui nou televizor si te-ai pierdut in multitudinea de modele existente pe piata, dar si in multele specificatii unele mai greu de inteles ca altele. Cu toate acestea, ti-a atras atentia Samsung 40JU6670 si nu stii de ce, corect? O sa incercam sa iti raspundem noi la intrebare.

 

Vezi pretul actualizat!

 

Acest televizor, Samsung 40JU6670, desi nu putem spune ca este unul dintre produsele ieftine pe care le puteti achizitiona majoritatea dintre voi, daca ne raportam la alte modele asemanatoare prezente in acest moment pe piata romaneasca putem spune ca este chiar accesibil.

Cel mai important aspect la acesta este, culmea, nu faptul ca vine cu optiuni demne de un Smart TV, ci faptul ca dispune de un ecran curbat cu diagonala de 101 cm care poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 3840 x 2160 pixeli.

 

Este un Smart TV cu ecran curbat!

In situatia in care iti doresti un astfel de produs, insa care sa fie dintr-o gama premium, iti indrepti atentia spre Samsung 48JS9000, dar daca faci parte din acea categorie care isi doreste mai degraba un model din gama de mijloc, la un pret bun, dar sa fie un televizor de calitate, atunci subiectul acestui review este perfect pentru tine.

Din punct de vedere al design-ului nu sunt foarte multe de spus, acesta fiind foarte apropiat de ceea ce au de oferit alte modele care fac parte din aceeasi generatie si categorie a celor de la Samsung (de exemplu modelul 55JU7500). Cu toate acestea, putem spune ca aspectul sau este unul foarte elegant si plin de personalitate.

 

De ce Samsung 40JU6670 – ce aduce in plus?

Nu putem spune ca Samsung 40JU6670 vine cu ceva in plus fata de concurenta. Insa ceea ce ne-a impresionat cel mai mult la acesta este pretul la care poate fi achizitonat, care raportat la specificatiile de pe fisa tehnica putem spune ca este unul foarte bun.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email