Televizor Samsung 40JU6510

Daca esti in cautarea unui nou televizor, care sa vina cu un design atractiv si cele mai noi tehnologii de pe piata, cel mai sigur este sa alegi un model de la producatorii consacrati, iar astfel o sa mergi la sigur.

 

Pret bomba!

 

Astazi o sa va prezint review-ul lui Samsung 40JU6510, care in afara de capabilitățile 3D le are pe toate, venind cu numeroase tehnologii si caracteristici superioare care iti vor atrage mai mult ca sigur privirea.

Samsung 40JU6510 reuseste sa iti ofere un design extrem de reusit, foarte elegant si modern, culoarea alba a acestuia contrubuint foarte mult la aspectul „curat” al acestuia. In plus, liniile simple si standul sub forma de arc al acestui televizor fac din acesta vedeta principala atunci cand prietenii tai vor trece pragul casei tale si il vor vedea in sufragerie.

 

Vrei un televizor super elegant si cu dotari de top? Alege Samsung 40JU6510Televizor Samsung 40JU6510

Din punct de vedere al esteticii, putem spune ca se apropie foate mult de ceea ce ofera in acest moment modelul LG 55EC930V, acesta fiind considerat la ora actuala unul dintre cele mai frumoase televizoare de pe piata.

Atractia principala la noul televizor Samsung 40JU6510 (la fel ca in cazul lui Samsung 55JS8500, este ecranul curbat al acestuia, care are diagonala de 101 cm, dar si faptul ca este capabil sa livreze imagini de o calitate si claritate incredibila datorita prezentei rezolutiei Ultra HD 4K.

 

Un sunet pe masura imaginilor livrate

Samsung 40JU6510 poate fi considerat un produs complet si de calitate comercializat de eMAG, iar fara nici o exagerare, acesta reprezinta un adevarat centru multimedia datorita functiilor Smart ale acestuia si a faptului ca vine cu un player multimedia integrat care face toti banii.

In opinia noastra Samsung 40JU6510 este un televizor ca intr-adevar merita, reusind sa ofere performante de top la aboslut toate capitolele, in special in ceea ce priveste imaginile si sunetele redate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email