Televizor Samsung 40JU6500

In acest review am de gand sa prezint inca un televizor de la producatorii ce reusesc sa se mentina in top in continuare, cei de la Samsung reusind sa impresioneze din nou cu inca una din creatile lor.

 

Super pret!

 

De data acesta vorbim despre Samsung 40JU6500, un televizor Smart, 4K Ultra HD, cu ecranul curbat, care isi merita locul pe aceasta lista nu doar datorita performantei sale, ci si a aspectului placut pe care acesta il are.

Samsung 40JU6500 foloseste un procesor Quad Core puternic, ce ii permite sa treaca de la un cadru la altul foarte rapid, in timp ce mentine o calitate excelenta in fiecare dintre acestea.

 

Samsung 40JU6500 beneficiaze de un aspect elegantTelevizor Samsung 40JU6500

La fel ca si varul sau, modelul Samsung 48JU6400, Samsung 40JU6500 a fost conceput cu un design modern, a carui scop este sa ofere un element de clasa oricarei incaperi in care este amplasat si sa adauge la frumusetea acesteia, insa fara ca acest aspect sa distraga atentia de ecran.

Samsung 40JU6500 are un ecran curbat, a carui diagonala ajunge pana la 101cm, acesta fiind creat de catre producatori pentru o experienta cinematografica cat mai placuta posibil, imaginile redate de acesta avand un aspect de 16:9 si o rezolutie de 3840 x 2160 (la fel ca si LG 55UF675V).

 

Putere sporita pentru o performanta mai rapida

Folosind tehnologii precum Ultra Clear Panel, Screen Curvature: 3,000R. UHD Upscaling, PQI 1100 si Mega Contrast, acestea fiind doar cateva dintr-o lista lunga, toate fiind folosite pentru a crea o imagine ce contine detalii patrunzatoare si contrasturi puternice care o sa te tina lipit de ecran ore in sir. Totul vine la un pret perfect pentru un astfel de produs.

Acest televizor vine echipat cu in sistem Wi-Fi integrat, ce iti permite sa te bucuri nu doar de accesul la internet, ci si de multitudinea de aplicatii cu care acesta vine integrat, ca sa nu mai mentionam toate functiile suplimentare care vin cu posibilitatea de a conecta dispozitive mobile la acesta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email