Televizor Samsung 40JU6440

Deoarece prin prezentarea lui Samsung 55JS9000 v-am deschis apetitul pentru televizoarele cu ecran Ultra HD 4K, am zis sa va mai prezint un astfel de model, de aceasta data la un pret mult mai mic.

 

Pret bomba!

 

Samsung 40JU6440 este un Smart TV care face parte din gama de televizoare lansata pe piata in acest an, venind deci cu cele mai noi tehnologii pentru a avea parte de cele mai reale si placute experiente cinematografice.

Noul televizor Samsung 40JU6440 este dotat cu un ecran al carui diagonala este de 101 centimetri, acest lucru insemanand ca se integreaza perfect in living-urile de dimensiuni medii, iar rezolutia maxima a imaginii este de 3840 x 2160 pixeli.

Gasim de asemenea si urmatoarele caracteristici superioare de imagine: Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, PurColor, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support si PQI 1000.

 

Performante de invidiat!Televizor Samsung 40JU6440

Samsung 40JU6440 este un televizor extrem de capabil, asadar face toti banii si tocmai de aceea a atras atentia site-ului nostru.

Din testele la care a fost supus a rezultat ca poate reda un negru de o profunzime aproape perfecta, iar contrastul a fost unul la nivelul asteptarilor.

Un alt aspect la care Samsung 40JU6440 sta extrem de bine este sunetul pe care acesta il reda. De redarea audio se ocupa un soft performant, care face o treaba excelenta in combinatie cu cele doua difuzoare de 20 W.

Din toate cele expuse mai sus nu putem sa nu remarcam faptul ca sud-coreenii de la Samsung au invatat din propriile greseli si au dar astfel nastere unui televizor care atrage toate privirile, avand un aspect foarte placut, la fel ca si modelul LG 55UC970V al companiei rivale.

 

Concluzii

Per total Samsung 40JU6440 este un televizor de calitate, capabil sa ofere imagini si sunete de o foarte inalta calitate, astfel incat sa te poti bucura pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de acesta.

Pretul nu este printre cele mai mici, insa beneficiezi de un discount care nu este deloc de neglijat, deoarece il mentine sub pragul de 4.000 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email