Televizor Samsung 40JU6410

Atunci cand este in cautarea unui nou televizor, de obicei primul lucru pe care il doresti este ca design-ul acestuia sa fie unul modern, nu foarte ”monoton” ca sa spunem asa.

 

Afla pretul actualizat!

 

Aici vi-l putem da ca exemplu pe Samsung 40JU6410, cel despre care este vorba in prezentul review, acesta reusind garantat sa iti fure privirea atunci cand il vezi pe rafturile din magazine, chiar daca este inconjurat de zeci de alte modele si produse atragatoare.

Samsung 40JU6410 reuseste performanta ca acesta sa nu fie premiant doar pe partea de design, ci si in ceea ce priveste partea de hardware, acesta fiind de asemenea si un TV Smart excelent pentru cei care doresc sa il foloseasca ocazional si ca un inlocuitor al calculatorului.

 

Vrei un Smart TV de calitate? Alege Samsung 40JU6410Televizor Samsung 40JU6410

Samsung 40JU6410 vine cu functii Smart care il fac pe acesta si mai atractiv, iar acest lucru il spun deoarece ne ofera posibilitatea de a naviga pe internet de pe un ecran foarte mare.

Putem asadar sa vizitam site-urile noastre preferate si sa fim la curent cu cele mai noi stiri, dar si sa citim/verificam casuta noastra de email si sa tinem legatura cu cei dragi noua prin intermediul retelelor de socializare. Asadar, nu este doar un simplu televizor, ci este un adevarat centru multimedia (la fel ca si Sony 43W756C).

 

Un pret foarte bun pentru ceea ce ofera acesta!

La fel ca in cazul televizorului Sony 43W807C, Samsung 40JU6410 ofera foarte multe in comparatie cu alte modele din aceeasi gama de pret, ceea ce inseamna ca raportul calitate-pret este unul excelent!

Samsung 40JU6410 vine cu un ecran care are dimensiuni ideale pentru living-ul tau de dimensiuni medii (aici vorbim de o diagonala de 101 cm), iar rezolutia Full HD este una care vine perfect in completarea acestuia, astfel incat tu sa ai parte de imagini clare si detaliate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email