Televizor Samsung 40JU6400

Un televizor extraordinar, care are si un pret promotional! Cam asa ar putea suna cel mai scurt review din lume al lui Samsung 40JU6400. Este exact genul acela de televizor perfect, capabil sa iti ofere cele mai puternice senzatii cand vizionezi filmele preferate.

 

Pret promotional doar aici!

 

Pretul dupa aplicarea discount-ului pot spune ca este unul destul de accesibil in comparatia cu cel al altor modele, precum Samsung 55HU7500, dar acest lucru se datoreaza si diagonalei care a fost redusa serios pentru ca si pretul sa fie unul mic.

Daca tot am adus in discutie diagonala ecranului, atunci precizez si ca Samsung 40JU6400 este un televizor LED inteligent de 101 cm, deci suficient de mare pentru multi cel mai probabil.

Cel mai important aspect la Samsung 40JU6400 este legat de rezolutia maxima a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, televizor fiind asadar unul Ultra HD 4K – viitorul televiziunii. Un alt plus pentru acest TV este faptul ca a fost lansat pe piata in acest an si vine cu cele mai noi tehnologii.

 

O adevarat bijuterie Ultra HD 4K!Televizor Samsung 40JU6400

Printre tehnologiile prezente pe Samsung 40JU6400 se numara Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 900, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode si Natural Mode Support.

Fiecare dintre acestea joaca un rol foarte important si imi este foarte greu sa spun care este mai importanta si care nu, insa am facut un mic efort si o mica departajare, iar caracteristicile cele mai importante le-am notat cu litere ingrosate.

Sud-coreenii de la Samsung au reusit ca prin modelul 40JU6400 sa ofere un produs echilibrat, imaginile perfecte si sunetele de calitate completandu-se reciproc, astfel incat experienta sa fie una completa, la fel ca in cazul lui Samsung 65HU7100.

Sistemul audio din dotarea lui Samsung 40JU6400 este unul de tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), ajutat de caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si HD Audio.

 

Concluzii

Samsung 40JU6400 este, pentru cei care dispun de bugetul necesare, o alegere pe care nu o pot gresi, oferind un grad inalt al calitatii si automat un raport calitate-pret perfect. Recomand!

Pentru intrebari si lamuriri suplimentare va astept in rubrica de comentarii.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email