Televizor Samsung 40J6300

Dupa seria dedicata modelelor ieftine, precum Blaupunkt 32K147, m-am gandit sa va prezint si un televizor premium, mai scump, dar cu performante mult mai bune.

 

Vezi pretul promotional aici!

 

Este vorba despre Samsung 40J6300, un televizor LED Curbat capabil sa iti ofere cele mai bun experiente vizuale si acustice de pe piata.

Este destul de cunoscut deja faptul ca astfel de modele cu ecran curbat sunt capabila sa ofere imagini mult mai clare si profunde, cu o luminozitate imbunatatita datorita modului in care sunt produse si pozitionate LED-urile. Asadar, calitatea este garantata!

Desigur, nu este unul dintre cele mai ieftine modele, dar calitatea are pretul ei, iar in acest caz este pe deplin justificat. Prin ce se mai remarca Samsung 40J6300 in afara de ecranul curbat de 101 cm? Prin rezolutia Full HD si design-ul foarte elegant si placut ochiului. Perfect pentru a oferi living-ului un plus de personalitate.

 

Un televizor al superlativelor!Televizor Samsung 40J6300

Samsung 40J6300 vine echipat si cu mai multe tehnologii care joaca un rol important in imbunatatirea calitatii imaginilor redate, printre acestea numarandu-se Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode si Natural Mode Support.

Un al aspect important in cazul lui Samsung 40J6300, care il face un model foarte bun si complet, este sistemul audio tip 2CH (Down Firing + Base Reflex), format din difuzoare de 20 W.

De asemenea, fiind un televizor inteligent (Smart TV) permite desfasurarea mai multor activitati de petrecere a timpului liber, printre care se numara si navigarea pe internet sau pe platforma YouTube. Foarte tare, nu-i asa?

 

Concluzii

Daca esti in cautarea unui televizor LED cu ecran curbat, atunci Samsung 40J6300 este o alegere foarte buna, reusind sa ofere o calitate excelenta la un pret acceptabil.

Profita chiar acum si achizitioneaza-l, deoarece se afla alaturi de alte televizoare aflate la oferta venind la un pret foarte bun!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email