Televizor Samsung 40J6200

Astazi continuam seria dedicata review-urilor la televizoarele disponibile la promotii interesante in cadrul celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, si il aducem in atentia voastra pe Samsung 40J6200.

 

Vezi pretul bomba!

 

Samsung 40J6200 este un model Smart actual, lansat in acest an si care vine la un pret foarte bun daca ne raportam strict la dotarile acestuia. In plus, la eMAG avem parte si de o reducere interesanta, precum si de un cadou: un Hard Disk de 500 GB.

Avem asadar ocazia de a ne uita la filmele si serialele noastre preferate direct de pe hard disk-ul de mare capacitate, acesta putand fi conectat foarte usor la noul tau televizor Samsung 40J6200.

 

Vine cu un player multimedia integrat!

Datorita player-ului multimedia integrat, ne putem folosi la maxim de cadoul primit. Acest player incorporat ne permite sa rulam cele mai cunoscute formate de fisiere, printre care si .mkv, astfel incat se ne putem bucura de un film sau serial la calitate 1080p. Foarte tare, daca tinem cont de pretul excelent la care vine acest pachet complet.

De asemenea, o sa ne putem bucura de filmarile si fotografiile din vacanta la o calitate superioara, direct pe ecranul mare al lui Samsung 40J6200, deoarece acesta, la fel ca si Samsung 55J6200, permite conectarea tuturor dispozitivelor inteligente pe care tu le ai, schimbul de informatii realizandu-se rapid, fara prea multe batai de cap.

 

Noul Samsung 40J6200 ofera functii Smart!

Un alt lucru pe care il apreciem foarte mult la televizorul Samsung 40J6200 este faptul ca este un Smart TV, care ne permite accesul la internet, acesta putandu-se conecta prin intermediul WiFi-ului integrat. Ca o paranteza, acest model este fratele mai mare al lui Samsung 32J6200, oferind aceleasi performante excelente.

In opinia noastra alegerea lui Samsung 40J6200 este una foarte inspirata deoarece primim un pachet complet, care ne permite nu doar accesul la televiziunea digitala, ci si la intreg continutul existent online.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email