Televizor Samsung 40J5510

Samsung 40J5510 este cel de-al doilea model al seriei noastre de review-uri dedicate televizoarelor lansate in acest an, primul despre care v-am vorbit il puteti gasi aici.

Aspectul lui Samsung 40J5510 este cel care il scoate cel mai mult in evidenta.

Bineinteles, asta pana consultam fisa tehnica care, intre noi fie vorba, arata exact asa cum trebuie sa arata la un model al anului 2015. Pur si simplu nu poti gresi alegand acest model cu design futurist si extrem de elegant! In plus, profita de aceasta super oferta si beneficiezi de un discount!

Diagonala de 101 cm a ecranului face casa buna cu rezolutia FullHD a acestuia, iar sistemul audio este unul extrem de performant, acesta fiind de tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), format din doua difuzoare de 20 W fiecare si tehnologiile DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio  si Wallmount Sound Mode.

In privinta caracteristicilor superioare de imagine m-am hotarat sa vi le spun doar pe cele mai importante, deoarece lista este una extrem de lunga. Asadar, avem parte de tehnologii precum HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro sau Wide Color Enhancer (Plus), fiecare jucand un rol foarte important in redarea celor mai de calitate imagini pe care le-ai vazut vreodata. Majoritatea le regasim si pe modelul premium Samsung 48J6300, un motiv in plus sa-l achizitionam.

Samsung 40J5510 permite accesarea internetului intr-un mod extrem de simplu si intuitiv, iar navigarea prin intermediul browser-ului web s-a dovedit a fi una extrem de placuta, fara timpi de asteptare sau lag. De fapt, intreaga interfata a noului Samsung 40J5510 este una foarte prietenoasa si cu accesibilitate crescuta.

Faptul ca televizorul este echipat cu un procesor quad-core de ultima generatie (ca si televizorul Samsung 55H6240) reprezinta si motivul pentru care performantele acestuia sunt unele foarte ridicate. Pana la urma televizorul este ca o masina: cel mai important lucru este ceea ce se alfa sub capota, nu neaparat caroseria (cu taote ca si aceasta are rolul ei bine definit).

Concluzii

Samsung 40J5510 m-a facut sa-mi para extrem de rau ca trebuie sa-l dau inapoi firmei care mi l-a pus la dispozitie pentru acest review, insa acest lucru nu va dura foarte mult, deoarece am dat deja comanda pentru acesta, astfel incat sa ma pot bucura de el la maxim. Tu ce mai astepti?


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email