Televizor Samsung 40HU6900

Samsung 40HU6900 este fratele mai mic al modelului 50HU6900, acesta oferind aceleasi perfomante ridicate ca si acesta.

Fiind varianta cu ecran mai mic, diagonala scazand la 101 cm, inseamna ca si pretul a fost micsorat, devenind astfel unul mult mai prietenos.

In ultima vreme am observat ca Samsung 40HU6900 face parte destul de des din diferite campanii de reduceri, iar acest lucru inseamna ca il poti achizitiona la un pret mult mai mic decat in mod normal. Trebuie doar sa ai noroc si sa prinzi o astfel de oferta!

Cel mai bun televizor din aceasta gama de pret!

Samsung 40HU6900 este un televizor LED care vine cu o rezolutie maxima a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce inseamna ca iti ofera noul standard al divertismentului, si anume cel Ultra HD 4K, cu imagini clare si cu un nivel al detaliilor inalt.

Totusi, sunt destul de sigur ca pretul ii va descuraja pe multi, insa trebuie sa stiti ca daca nu dispuneti de bugetul necesar, atunci exista si alte alternative foarte bune, unele dintre ele chiar Ultra HD, ca de exemplu Philips 40PUS6809.

Apreciez foarte mult faptul ca in dotarea lui Samsung 40HU6900 se afla si tehnologia UHD Upscaling, care permite livrarea aceluiasi nivel inalt al calitatii indiferent daca sursa este sau nu una 4K nativ. Ce inseamna acest lucru? Faptul ca ai parte de o calitate excelenta a imaginilor chiar si in cazul continutului SD, nu doar a celui Full HD, respectiv Ultra HD 4K.

Concluzii

Samsung 40HU6900 este o alegere excelente pentru toti cei care detin bugetul necesar pentru o astfel de achizitie.

Daca totusi nu va permiteti sa intrati in posesia acestui televizor complet, site-ul nostru va pune la dispozitie o multime de alte produse dintre care sa alegeti. Imi ramane doar sa va urez: Spor la cumparaturi! 🙂


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email