Televizor Samsung 40H7000

Dupa o saptamana in care am avut timp sa-l testez in toate felurile posibile si imposibile, am ajuns la concluzia ca Samsung 40H7000 este cu adevarat un televizor de exceptie, care merita achizitionat.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Iti ofera toate lucrurile pe care ti le poti imagina si cu greu poti gasi ceva care sa nu-ti placa la acesta.

O sa incep sa va vorbesc chiar despre primul lucru care il observi cand il privesti: design-ul! Samsung 40H7000 are o constructie de calitate, cu materiale premium, iar liniile elegante si stand-ul modern fac din acesta un must-buy.

Am observat ca totusi sunt cateva nemultumiri legate de acesta, precum cele legate de clouding, lag, comenzile raspund intarziat si asa mai departe.Televizor Samsung 40H7000

Trebuie sa precizez ca modelul pe care eu l-am primit in teste nu suferea de aceste “simptome”, ci totul functiona in parametrii optimi. Desigur, este evident ca daca totul merge bine nimeni nu va veni pe un forum si sa spuna acest lucru, in schimb daca ceva merge prost toti imediat vor sari cu criticile, de aici si aceste discrepante intre cele doua parti, pro si contra.

Eu zic sa nu va faceti griji si, in cazul in care il achizitionati si intampinati una dintre problemele de mai sus (desi greu de crezut) aveti oricand posibilitatea de a-l returna, asadar nu riscati nimic.

 

Impresioneaza la toate capitolele!

Pe mine Samsung 40H7000 a reusit sa ma impresioneze din toate punctele de vedere, incepand cu uimitoarea calitate a imaginii si terminand cu meniul suficient de fluid, care nu da semne de “oboseala”. Un alt asemenea model pe care vi-l recomand este LG 55UB850V, pe care l-am testat deja pentru voi.

Samsung 40H7000 are o diagonala de 101 cm si o rezoluti Full HD, iar aceste aspecte cred ca spun totul. Nu puteti gresi alegandu-l, asta in cazul in care dispuneti de bugetul necesar, deoarece pretul poate fi considerat putin piperat. O alternativa mai ieftina ar reprezenta acest televizor (Philips 40PUS6809).

Pe partea de sunet putem observa ca sunt prezente tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound si Auto Volume Leveler, iar sistemul audio este unul tip 2.0Ch Down Firing, cu o putere de 10W.

 

Concluzii

Samsung 40H7000 iti ofera exact ceea ce promite: eleganta, perfomanta, personalitate. Raportul calitate-pret este unul excelent, iar multitudinea de functii prezente pe acesta este cel mai mare plus. In cadrul unei oferte speciale o sa beneficiezi de un discount, asa ca trebuie sa te grabesti!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email