Televizor Samsung 40h6200

Foarte multi dintre cititorii noastri si-au ales pana acum ca noua achizitie un televizor Samsung, iar cele mai multe vanzari pana in prezent le-a inregistra modelul 48H5500.

Astazi aduc in atentia voastra un nou model al acestora, si anume Samsung 40h6200, care a reusit sa impresioneze prin performantele foarte bune ale sale, precum si prin imaginile de o calitate foarte inalta redate de acesta.

Samsung 40h6200 este televizor LED Full HD care are o diagonala a ecranului de 101 cm, iar pe lista cu tehnologiile din dotarea acestia se afla Clear Motion Rate 200, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode si Natural Mode Support, asadar tipice pentru produsele sud-coreenilor.

Totusi, acesta reuseste sa se evidentieze prin design-ul reusit, fiind unul foarte elegant si atragator, care se integreaza perfect in orice tip de incapere, indiferent de dimensiunile sale si de modul in care este aransata.

O alegere excelenta pentru multi!

Pretul la care Samsung 40h6200 este comercializat pot spune ca este unul acceptabil pentru ceea ce ofera, iar daca aveti norocul si il prindeti in cadrul unor oferte de pret, atunci o sa fie mult mai accesibil si mai atragator la acest aspect.

Un alt lucru care m-a atras la Samsung 40h6200 a fost sistemul audio destul de performant, acesta fiind de tip Down Firing + Full Range, format din doua difuzoare de 10 W si sustinut de tehnologiile marca Dolby (Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1), dar si 3D Sound impreuna cu Auto Volume Leveler.

Printre optiunile puse la dispozitie de Samsung 40h6200 se mai numara si navigarea pe internet prin intermediul browser-ului web integrat, accesarea unui numar mare de aplicatii, accesarea retelelor de socializare, iar lista poate continua, fiind una destul de lunga.

Concluzii

Samsung 40h6200 reprezinta pentru majoritatea o optiune foarte buna, care merita luata in considerare mai ales datorita calitatii imaginilor si sunetelor redate de acesta.

Un alt model pe care il recomand, de aceasta data la un pret mai mic, este Samsung 40H5500, prezent si el la noi pe site.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email